• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

TURNAUSTEN JÄRJESTÄMINEN NIEMENRANNAN KOULULLA

 

Mikäli turnauksessa järjestetään puffetti ja puffettitilana halutaan käyttää koulun ruokasalia, pitää ruokasalin käytöstä laittaa tieto koulun rehtorille Pirjo Konttiselle (puh. 050-5284 079, pirjo.konttinen[at]ouka.fi) lähettämälle hänelle sähköpostitse turnauksen ajankohta (päivämäärä ja kellonaika) vähintään viikko ennen turnausta.

Vahtimestarin Pekka Pehkosen (puh. 050-3886 989) kanssa voi sopia ruokasaliin menevän oven (eteisen palo-ovi jatkettaessa koulun sisäänkäynnistä suoraan eteenpäin) auki jättämisestä. Katsojien ei tarvitse kulkea pukuhuoneiden ja salin kautta ruokasaliin, vaan pääsevät tätä kautta helpoimmin. Tässä on kuitenkin huolehdittava esteet (tuolit käy hyvin esteinä) palo-oven jälkeisen käytävän oikealle puolelle (WC-tilojen jälkeen), josta on pääsy päiväkodin puolelle.

Turnauksessa luonnollisesti tarvitaan myös pikkupöytiä ja tuoleja ainakin kirjureita varten. Koulun vahtimestarille Pekka Pehkoselle tulee siis ilmoittaa pöytien ja tuolien määrä (tuolinipussa on 39 tuolia, kaksi nippua on hyvä määrä kolmen kentän turnaukselle) mielellään kolme-neljä päivää aikaisemmin. Nämä kaikki tavarat ovat lukkojen takana varastossa.

Tuomareille ei ole koululla varsinaisia ”tuomaritorneja”, joten voimme käyttää luvan kanssa telinevoimistelussa käytettäviä pukkeja (2 kpl, kolmannelle tuomarille voi käyttää tuolia tai jotain muuta sopivaa varastosta). Kenttien välissä (verkkotolpan välissä) ei kovin paljoa ylimääräistä tilaa, joten pukki/tuoli mahtuu juuri siihen tilaan. Kirjuripöydät pitää laittaa varaston puolelle, mikäli kaikki kolme kenttää on käytössä.

Turnauksen lopuksi ruokasali kuten myös liikuntasali ja kaikki käytössä olleet tilat siivotaan (ruokasalista löytyy kihveli ja harja), roskat viedään ruokasalin päässä olevaan roskikseen ja paikat järjestetään muutenkin kuntoon!

Jos turnauksen aikana jotain menee rikki ruokasalissa/liikuntasalissa/pukuhuoneissa, ilmoitus siitä vahtimestarille/rehtorille.

Koulun yhteystiedot:

Niemenrannan koulu

Nuottamiehentie 1
90460 Oulunsalo
rehtori Pirjo Konttinen
050 528 4079

etunimi.sukunimi@ouka.fi

Sijainti: http://kartta.ouka.fi/web/Default.aspx?layers=$urlOpaskartta&cp=7207019,470245&title=Niemenrannan koulu&z=5

 

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja