VÄÄRÄT POIS KOULUTUS

6.5.2012  |  Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista

OsVa osallistuu Pohjous-Suomen pesiksen järjestämään väärät pois koulutukseen vuoden 2012 aikana yhdessä MupS:in ja TyTe:n kanssa. Pohjois-Suomen pesiksen kouluttajina toimivat Kimmo Hirsilä ja Jussi Meriläinen.

Koulutuksen tarkoituksena on kartoittaa seurojen nykytilannetta sekä visioida tulevaisuutta muutamien vuosien päähän. Koulutuksessa jaetaan toimintatapoja toisillemme ja näin pystymme helpottamaan montaakin asiaa, voisi sanoa että ns. kolme seuraa puhaltaa yhteen hiileen.

Toimintatapoja jakamalla jokainen seura saa arvokkaita neuvoja/vinkkejä seuratoiminan kehittämiseen.

Kokoontumisia on vuoden aikana neljä, joista puolet on jo takana. Kolmospesä häämöttää Oulunsalossa 2.5.12. Loppu häämöttää jo, mutta paljon on vielä tehtävää ennen kuin olemme kotipesässä kiilassa =D

– Katja / huhtikuussa 2012