Pesiskoulu ja -kerho kesällä 2024


 

Pesiskoulun koronaohjeistus:

-Kaikki harjoitteet pyritään pitämään sellaisina, ettei välittömiä lähikontakteja pääse  syntymään. Pesäpallo ei ole kontaktilaji.

-Haluamme muistuttaa kaikkia, että varotoimenpiteisiin tulee suhtautua asiaankuuluvalla vakavuudella. Pesiskouluun ei tule osallistua, jos kokee tartuntariskin liian suureksi.

-Lähikontakteja pitää välttää, yskiä oikein ja pestä kädet säännöllisesti. Jokaisella pesiskoululaisella olisi hyvä olla omat välineet (räpylä, kypärä) juomapullot, ja muut henkilökohtaiset tarvikkeet.

-Pesiskouluun tullaan suoraan kotoa ja lähdetään suoraan takaisin kotiin. Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen harjoitusten kotona.

-Harjoituksiin ei tule osallistua, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu COVID 19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.

-Pesiskoulun aikana pyritään välttämään turhaa toisten pesisvälineiden koskettelua. Mikäli pesiskoululaisella ei ole omaa räpylää, seuralla on muutamia lainavälineitä. Välineet desinfioidaan harjoitusten välissä, mutta valitettavasti välineitä ei voida luvata kotiin asti lainaan.

-Jos epäilet covid-19-tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaistakoronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta

-Pesiskoulun vakuutus ei kata koronasta aiheutuvia sairastumisia.

-Mikäli joku ryhmässä olevista altistuu koronalle, hänen tulee jäädä silloin karanteeniin ja maksu palautetaan.

-Mikäli jollain ryhmäläisellä todennetaan koronavirustartunta, tulee asiasta ilmoittaa pesiskouluvastaavalle: asiassa toimitaan asiassa THL:n ohjeistuksien mukaan.

Oulunsalon Vasama ry. ei ota vastuuta seuran tapahtumissa ilmenneistä tartuntatapauksista.