Pesiskoulu alkaa 6.6.2021

Ilmoittaudu mukaan: 040 970 6759, emiliamahlakaarto@oulunsalonvasama.fi

Pesiskoulu maksetaan Oulunsalon Vasaman pesäpallojaoston tilille FI23 5740 2720 0074 83 , viestiksi “Pesiskoulu, *osallistujan nimi*”.

Maksut 6.6.21 mennessä, jotta pääsemme ostamaan pesispassit.

Pesiskoulun mainos

 


 

Pesiskoulun koronaohjeistus:

-Kaikki harjoitteet pyritään pitämään sellaisina, ettei välittömiä lähikontakteja pääse  syntymään. Pesäpallo ei ole kontaktilaji, joten kontaktia ei yli 15 min ajan alle 2 m läheisyydessä pesiskoulun aikana tule.

-Haluamme muistuttaa kaikkia, että varotoimenpiteisiin tulee suhtautua asiaankuuluvalla vakavuudella. Pesiskouluun ei tule osallistua, jos kokee tartuntariskin liian suureksi.

-Lähikontakteja pitää välttää, yskiä oikein ja pestä kädet säännöllisesti. Jokaisella pesiskoululaisella olisi hyvä olla omat välineet (räpylä, kypärä) juomapullot, käsidesit ja muut henkilökohtaiset tarvikkeet.

-Pesiskouluun tullaan suoraan kotoa ja lähdetään suoraan takaisin kotiin. Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen harjoitusten kotona. Vaikka olemme sisätiloissa, ylimääräisiä kontakteja tulee välttää.

-Harjoituksiin ei tule osallistua, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu COVID 19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.

-Pesiskoulun aikana pyritään välttämään turhaa toisten pesisvälineiden koskettelua. Mikäli pesiskoululaisella ei ole omaa räpylää, seuralla on muutamia lainavälineitä. Välineet desinfioidaan harjoitusten välissä, mutta valitettavasti välineitä ei voida luvata kotiin asti lainaan.

-Jos epäilet covid-19-tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaistakoronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta

-Pesiskoulun vakuutus ei kata koronasta aiheutuvia sairastumisia.

-Mikäli joku ryhmässä olevista altistuu koronalle, hänen tulee jäädä silloin karanteeniin ja maksu palautetaan.

-Mikäli jollain ryhmäläisellä todennetaan koronavirustartunta, tulee asiasta ilmoittaa pesiskouluvastaavalle välittömästi: asiassa toimitaan asiassa THL:n ohjeistuksien mukaan. Tällöin koko kyseisen ryhmän toiminta päätetään ja kaikkien ryhmäläisten pesiskoulumaksut palautetaan seuraavasti: heinäkuun ajan 100% veloituksesta, elokuun ajan 50% veloituksesta.

Oulunsalon Vasama ry. ei ota vastuuta seuran tapahtumissa ilmenneistä tartuntatapauksista.