Oulunsalon Vasama starttaa mielenkiintoiseen pesiskesään

6.5.2012  |  Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista

Tervetuloa OsVan pesisjaoston sivuille!


Naisten suomensarjan edustusjoukkue kaudella 2012

Oulunsalon Vasaman naispesiksessä nähtiin viime syksynä jo pitkään odotettu viestikapulan vaihdos, kun pääosin seuran omista 1990 luvulla syntyneistä junioreista koostuva naisten kakkosjoukkue raivasi tiensä maakuntasarjasta valtakunnalliseen suomensarjaan. ”Johan tuota vallanvaihdosta on jo pitkään odotettukin”, toteaa Pesäpallojaostoa ja naisten ykkösjoukkuetta yli vuosikymmenen luotsannut Harri Helin. ”Nuoret saavat nyt tilaisuuden näyttää kyntensä sarjaporrasta ylempänä ja me kokeneemmat jatkamme maakuntasarjassa nuorempiemme sparramista niin kauan kuin innostusta riittää” Harri jatkaa. Naisten suomensarjan joukkue pelaa käytännössä samalla pelaajarungolla myös B tyttöjen Superia. Kesän tavoitteet ovat selvät joukkueen valmennuksesta ja pelinjohdosta vastaavien Juuso Nurmisen ja Esa Pietiläisen mukaan. Naisissa pyrimme säilyttämään sarjapaikkamme sekä B-tytöissä tavoittelemme alkulohkostamme jatkopakkaa ja sijoitusta näin kymmenen parhaan joukkueen joukkoon valtakunnallisella tasolla. Oulunsalon Kirkonkylän koulun pesiskentällä tullaankin näin näkemään tulevana kesänä runsaasti jännittäviä kotipelejä naisten suomensarjassa, B tyttöjen Superissa, naisten- ja miesten maakuntasarjassa sekä useissa juniorisarjoissa.

Sarjakausi käynnistyy virallisesti perinteisen Jussin kisan merkeissä äitienpäivänä sunnuntaina 13.5 klo 16:00 alkaen pelattavalla Oulunsalo-Nerkoo naisten suomensarjan ottelulla. Kesän kaikkiin OsVa:n kotipeleihin on vapaa pääsy ja kentän kioski palvelee aina ottelutapahtumien ajan.

Ja lopuksi sitten se kaikkein tärkein asia. Kaikki pesäpallosta kiinnostuneet 6-8 vuotiaat tytöt ja pojat ovat tervetulleita OsVa:n pesiskouluun harjoittelemaan kansallispelimme oppeja. Lisätietoja pesiskoulusta ja peleistä löytyy nettisivultamme tästä linkistä.

Kari 6.5.2012