OsVa:n F pojille pronssia aluesarjassa 2006

16.8.2006  |  Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista

OsVa:n F pojat sijoittuivat kolmanneksi aluesarjassa 2006. Runkosarjan hieno neljäs sija kirkastui vielä yhdellä pykälällä Pattijoella 15.8 pelatussa pronssiottelussa. Ottelu oli tiukka, mutta OsVa:n pojat hallitsivat molempia jaksoja hienokseltaan ja voittivat pelin puhtaasti 2-0.

Hiukan runsas vuosi sitten valtaosa joukkueemme pelaajista sovittelivat räpylää ensimmäistä kertaa käteensä. Lähdimme kuitenkin ennakkoluulottomasti pelaamaan edelliskesän aluesarjaa, vaikka tiesimmekin että tiemme ei tule olemaan helppo. Jäimme ensimmäisenä pelivuotenamme sarjajumboksi hävittyämme kaikki pelimme. Siitä huolimatta emme lannistuneet, vaan jatkoimme määrätietoisesti harjoittelua talven yli hyvällä, reippaalla ja iloisella asenteella.

Heti tämän kevään ensimmäisestä pelistä lähtien otteissamme näkyi uusi ilme. Runkosarjassa voitimme SiKi:n, KeKi:n ja IiU:n puhtailla 2-0 peleillä. Pattijoelta ja Kiimingistä haimme yhdet jaksovoitot ja Lipolle annoimme kotiinvietäväksi vain yhden pisteen. Ainoastaan Muhos pystyi kaatamaan meidät kotipelissään puhtaasti 2-0. Kehitys edellisvuoteen nähden oli siis huimaa!

Kauden päätteeksi ripustamme kaikkien joukuueessa pelanneiden kaulaan pronssiset mitallit muistoksi erinomaisesta kaudesta ja osoitukseksi tunnollisen harjoittelun mukanaantuomasta kehityksestä. Pronssijoukkueessamme ovat pelanneet Pertti Helin, Tino Hirvonen, Jesse Lassila, Miika Leirimaa, Teemu Mattila, Niklas Oikarinen, Henri Pajarinen, Matti Pennanen, Jami Ruokojärvi, Mika Salin, Toni Salo, Olli Tonteri, Jani Vahera Ville Vitikka ja Joel Vuoti. Joukkuetta ovat valmentaneet Olli Helin ja Antti Mäntylä. Huoltajana toimi Raimo Pennanen ja joukkueenjohtajana Kari Salin.

Lisäksi erikoismaininnan tässä yhteydessä ansaitevat kaikki pelaajien vanhemmat. He ovat osallistuneet tunnollisesti kuljetuksiin, kotipelien järjestelyihin ja mikä tärkeintä – kannustaneet oikeaoppisesti pelaajiamme usein lähes uskomattomiin suorituksiin. Kannustusjoukkomme ovat saaneet kiitosta vastustajiltamme hienosta ja rehdistä käyttäytymisestä niin vieras kuin kotipeleissä. Myös siitä meidän kaikkien on syytä olla iloisia !