• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

Naiset I (2-sarja)

Kausi 2003-2004

Tulevan kauden kokoonpano ilmoitetaan syksyllä. Organisaatio on kuitenkin jo tiedossa. I valmentajana toimii Sampo Saukkoriipi, II valmentajana Juha Kittilä ja joukkuejohtajana Leena Nurmi. Tilastoja hoitaa Harri Loukkaanhuhta yhteyshenkilön tehtävien ohessa. Huoltajana jatkaa edelleen Timo Kanniainen, nettivastaavana Anne Ronkainen, rahastonhoitajana Saara Kittilä ja toimitsijavastaavana Saara Raatikainen. Tiedotusvastaavan tehtäviä hoitaa Satu Kärnä ja talkoovastaavan tehtäviä Veera Virolainen.

Joukkueeseen otetaan vastaan hakkurin ja passarin tehtävistä kiinnostuneita, iloisia ja yhteistyökykyisiä pelaajia. Ottakaa yhteys Leena Nurmeen (yhteystiedot kauden 2002-2003 organisaation alla).

Kausi 2002-2003

OsVan naisten 2-sarjan joukkue laitettiin kasaan viime keväänä -02. Innokkaita pelaajia löytyi heti kentällisen verran liberon kera ja kesän myötä joukkueen koko kasvoikin jo neljääntoista pelaajaan! Asiat saatiin kuntoon, kun viimein syksyllä löytyi valmentajakin.

Kauden 2002-2003 tavoitteeksi laitettiin, että pelataan hyviä pelejä reippaalla ja reilulla asenteella. Voitot otetaan vastaan ilolla ja häviöistä otetaan opiksi.

Pelaajaesittely

Joukkueen organisaatio:

Joukkueenjohtaja/rahastonhoitaja: Saara Kittilä
– puhelin 040-8393 720

Varajoukkueenjohtaja/tilastot: Harri Loukkaanhuhta
– puhelin 040-5716 478

I valmentaja: Juha Kittilä
– puhelin 040-8392 720

II valmentaja: Sampo Saukkoriipi

– puhelin 044-0240 008

Huoltaja: Timo Kanniainen

II rahastonhoitaja: Mervi Okkonen/Pirjo Okkonen

Tiedotusvastaava: Leena Nurmi

– puhelin 050-3051 043

Nettivastaava: Anne Ronkainen
– puhelin 040-5126 681

Toimitsijavastaava: Saara Raatikainen
– puhelin 050-3756 354

Buffettivastaava: Satu Kanniainen

Talkoovastaava: Sanna Loukkaanhuhta

Naiset I (2-sarja) – PelaajatPirjoNro: 1


Nimi: Pirjo Okkonen


Rooli: Passari


Pirjo on aloittanut palloilun 8-vuotiaana Muhoksella. Seurat, joissa hän on pelannut, ovat: Muhoksen Pallosalamat, Pikkaralan Tytöt, Oulujoen Kiekko, Kempeleen Pyrintö ja nyt siis Oulunsalon Vasama. Vuosia ei kuulemma muista millään, mutta tietää aina olleensa passarina.


Memman kuva tulossaNro: 2


Nimi: Mervi Liljamo


Rooli: Passari


SaaraNro: 3


Nimi: Saara Kittilä


Rooli: Yleispelaaja/Libero


Saara on aloittanut lentopallon pelaamisen Saloisten Salaman riveissä 14-vuotiaana Arto Mannisen valmennuksessa. Ensimmäinen vuosi meni harjoitellessa ja seuraavat neljä vuotta 4-sarjassa eri valmentajien ohjauksessa. Arton lisäksi mieleen on jäänyt SalSasta Markku Konu. Muutto lukion jälkeen Ruotsiin, Trollhättaniin vei hänet paikallisen seuran Trollhättans Volleyboll Klubin riveihin. Siellä hän pelasi 2-sarjassa vuoden verran. Eli Saaralla on kokemusta ulkomaan kentiltäkin!

Ruotsin vuoden jälkeen Saara palasi Raaheen opiskelemaan ja lentopalloilu jatkui 2-sarjassa Pattijoen Urheilijoissa. PattU:n aikaisista valmentajista hänelle on jäänyt mieleen Jorma ja Markku Konu, Anni Iso-Räsy ja Veli-Pekka ”Vellu” Virolainen sekä luonnollisesti Juha Kittilä. Pattijoella Saara pelasi 11 vuotta kunnes opiskelun ja työn vuoksi muutti Ouluun. Lentopalloilu jatkui kuitenkin edelleen 2-sarjassa tällä kertaa Oulunsuun Heitossa. Kaksi vuotta vierähti Heitossa, kun oli aika kokeilla taas uusia tuulia. Seuraavat kolme vuotta Saara pelasi Kempeleen Pyrinnössä, josta sitten siirtyi tälle kaudelle Oulunsalon Vasamaan. Parin vuoden ajan hän on osallistunut myös 35-sarjaan KemPyn Lakeuden Ladyt –joukkueessa. 22 vuotta on siis vierähtänyt lentopalloa pelaten ja neljä viime vuotta hän on toiminut myös OsVan nuorten parissa joukkuejohtajana, rahastonhoitajana ja valmentajana.

Saaran roolina on ollut yleispelaajan rooli. Parhaimpina puolina Saaralla on syöttö, vastaanotto ja puolustuspelaaminen. Hänet tunnetaan myös joukkueensa ”tsemppaajana”. Viime kauden loppupuolella Saara pelasi KemPyssä liberon roolissa olkapään tulehduksen vuoksi. Pääasiassa sama rooli on sitten jatkunut OsVassa.Panskun kuva tulossaNro: 4

Nimi: Anne Paananen


Rooli: Passari/Libero


AnneNro: 5


Nimi: Anne Ronkainen

Rooli: Keskitorjuja


Anne on aloittanut lentopalloilun Siikajoen Sisussa 90-luvun alussa. Kavereiden kanssa he keräsivät joukkueen kasaan ja useampi vuosi siinä sitten samalla porukalla vierähtikin. Opiskelemaan lähdettyään Annen lentopalloharrastus jäi vähäksi aikaa, kunnes hän innostui siitä taas kaudella 1999-2000 ja pelasi silloin Tornion Lentis-88:ssa 3-sarjaa. Ouluun muutettuaan löytyi Sannan kautta Kempeleen Pyrintö ja pari kautta kuluikin siellä 2-sarjassa. Ja nyt siis ensimmäinen kausi Oulunsalon Vasamassa.


SannaNro: 6

Nimi: Sanna Loukkaanhuhta


Rooli: Keskitorjuja


Myös Sanna on aloittanut uransa Siikajoen Sisussa samoihin aikoihin kuin Annekin. Kun porukka siellä hajosi, Sanna siirtyi pelaamaan Saloisten Salamaan. Useamman mutkan kautta hän on päätynyt pelaamaan nyt tänne Oulunsaloon.


LissuNro: 7

Nimi: Satu ”Lissu” Kärnä


Rooli: Yleispelaaja


Satu-Maarit on kotoisin Kainuun Paltamosta. Koulutukseltaan hän on bioanalyytikko ja työskentelee Oulun yliopiston Kliinisen kemian laitoksella. Kihlattunsa kanssa Satu on asunut Oulussa jo kohta viisi vuotta.

Lentopalloharrastus on alkanut virallisesti sarjassa vuonna 1992 Ristijärven Pyryn C-tytöissä. Ensimmäiset pallokontaktit ovat kuitenkin tapahtuneet kotosalla jo vaahtosammuttimen kokoisena, sillä myös Satun isä on aktiivinen lentopalloilija. RiPyn lisäksi Satu on pelannut myös Puolangan Ryhdissä, Paltamon Urheilijoissa ja Suomussalmen Palloseurassa. Viime kaudella tuli SuPs:n porukassa makia kakkossarjan voitto ja ykkössarjan portit hetkeksi raottuivat… joukkuetta ei kuitenkaan saatu kasaan edes kakkossarjaan täksi kaudeksi.

Tämän kauden Satu onkin sitten edustanut ensimmäistä kertaa Oulun seutua Oulunsalon Vasaman naisten 2-sarjajoukkueessa. Lentispiireissä Satua voidaan kuulla myös kutsuttavan Lissuksi.


SakkeNro: 8


Nimi: Saara Raatikainen


Rooli: Keskitorjuja


SatuNro: 9


Nimi: Satu Kanniainen


Rooli: HakkuriLeenaNro: 10


Nimi: Leena Nurmi


Rooli: Yleispelaaja


Leenan lentopalloura ei ole vielä pitkä, mutta yleisurheilijan taustalla hän on päässyt hyvin kuvioihin mukaan. Kehitys on ollut rakettimainen, sillä hän on aloittanut harrastuksen pari vuotta sitten ja on nyt jo 2-sarjassa. Missä Leena olisikaan, jos olisi hoksannut lentiksen salat aiemmin.


MerviNro: 11


Nimi: Mervi Okkonen


Rooli: LiberoVeeraNro: 12


Nimi: Veera Virolainen


Rooli: Hakkuri/Yleispelaaja


Veera aloitti pelaajauransa Pattijoen Urheilijoissa, jossa pelasi aina viime vuoteen ja Oulunsalon Vasamaan siirtymiseen asti. Pattijoen porukassa Veera hakkasi palloa 1-sarjassa pari kautta, jonka jälkeen pelaamiseen tuli kahden vuoden tauko opiskeluiden takia. Nyt tämä aina iloinen ja kentällä toisinaan räiskyväkin hakkuri pelaa uudelleen löytyneellä innolla, taistellen ja raivaten tietä joukkueensa kanssa kohti uusia sfäärejä. Veera kunnioittaa pelaamisen ilon ja periksiantamattomuuden periaatteita, mutta ei nosta jalustalle pelkän voiton tärkeyttä. Pääasia on, että peli kulkee ja pelaamisesta nauttii.

Vapaa-aikanansa (mikä peleiltä ja englannin opiskelulta jää) Veera käy kannustamassa muitakin alan osaajia fanaattisen kämppiksensä kanssa.


Marrun kuva tulossaNro: 13


Nimi: Maarit Katilainen


Rooli: Yleispelaaja


Marru on aloittanut harjoittelemaan lentopalloa vuonna -80 Sodankylässä. Hän on ollut monessa joukkueessa: Sodankylässä, Rovaniemellä, Lappeenrannassa, Tukholmassa, Gällivaarassa (meidän toinen pelaaja, jolla on kokemusta ulkomaan kentiltä!) ja sitten viimein Oulun seudulla. Täälläkin hänellä on tullut pelattua Oulunsuun Heitossa ja Kempeleen Pyrinnössä. Ja nyt siis Oulunsalon Vasamassa. Saas nähdä mihin Marrun lentopallon pelaaminen päättyy? Marru käy treeneissä aina kun vain lasten harrastuksilta pääsee. Lentopalloilu on aina ollut hänelle tärkeä, paitsi ei niinkään viime vuosina. Marru meinaa, että ikä tekee tehtävänsä…


Tarjan kuva tulossaNro: 14


Nimi: Tarja Valtanen


Rooli: Yleispelaaja


Tarjan aiemmat seurat ovat: Kempeleen Pyrintö, Kempeleen Pallo, Oulunsuun Heitto, Saloisten Salama ja Raahen Vesa.© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja