Jäsenmaksu 2015

3.1.2015  |  Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista

Tervehdys,

Kauden 2015 maksut ovat suuruudeltaan 40 eur/perhe tai 20 eur/yksittäinen suunnistaja. Perhejäsenyydellä kaikki perheenjäsenet saavat henkilökohtaisen jäsenkortin, jota näyttämällä saa Intersport Rintamäeltä ja Oulunsalon Shelliltä tuntuvia rahanarvoisia etuja. Etuja pyritään laajentamaan vuoden aikana.

Vuoden 2015 jäsenmaksu on suoritettava jaoston tilille 31.1.2015 mennessä. Tilinumero on FI87 5740 2720 0339 76. Viestikenttään teksti:  Jäsenmaksu 2015. Perhemaksun maksajat lähettäkää perheenjäsenten nimet sähköpostilla osoitteeseen: johanna.limingoja(ÄT)opettaja.fi. Jäsenmaksut peritään vuosittain vain kerran ja mikäli sen maksatte toisen jaoston kautta, niin ilmoittakaa asiasta suoraan minulle ( salitalo(ÄT)gmail.com ) niin emme karhua maksua turhaan. Samoin tarkempaa tietoa Rintamäen alennuksista saa minulta. Rintamäen sopimuksen eräs ehto oli, että näitä ei saa julkaista verkossa.

Toivomme, että pitäisitte sähköpostiosoitteenne ajantasalla myös meille, koska käytämme sitä toisena viestikanavana jäsenistölle.

Toimintaan liittyviä ideoita, ajatuksia ja toiveita otetaan pitkin vuotta vastaan osoitteeseen salitalo(ÄT)gmail.com. (ÄT) = @

Hyvää alkanutta vuotta suunnistusjaoston puolesta toivoo

Sami Alitalo

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja