La 13.11.2010 xx:xx SalSa Kirkonkylän koulu 2-0
La 13.11.2010 xx:xx ONMKY Kirkonkylän koulu 2-0
La 13.11.2010 xx:xx Kisko Kirkonkylän koulu 2-0

Utajärven AM-turnaus 16.10.2010 (OsVa 1 erät ensin mainittuna)

La 16.10.2010 11:00 OsVa Bt95 Utajärvi 2-0
La 16.10.2010 12:00 OuHu Utajärvi 2-0

Ylös

Utajärven AM-turnaus 16.10.2010

Tänä viikonloppuna oli joukkueen ”vanhemmilla” pelaajilla peleistä lepovuoro, sillä ohjelmassa oli kauden ensimmäinen B-tyttöjen AM-turnaus Utajärvellä ja siksi mukana oli vain joukkueen 94-95 syntyneitä pelaajia.
Matka pelipaikalle ei ollut pitkä, ainoastaan n.70 km, joten perillä oltiin kolmen auton seurueena ennen kuin huomasimmekaan. Ohjelmasssa oli kolme ottelua, ensin vastaan tulisi, Utajärvi, sitten OsVan toinen joukkue ja lopuksi Oulaisten Huima.

Joukkue aloitti pelin UU:ta vastaan rutiinilla, varmat ja vaikeahkot syötöt tekivät hallaa vastustajan hyökkäyksen rakenteluun. Pallo hoidettin varmasti vastustajan puolelle nopeilla keskihyökkäyksillä sekä lujilla 2- ja 5-paikan iskuilla. Vastustaja sinnitteli kuitenkin varmoilla lyönneillä mukana jonkin aikaa, mutta OsVa vei erän lopulta selvästi 19-25.

Toisessa erässä UU aloitti erän hyvillä syötöillä ja OsVan virheet antoivat vastustajalle jo useamman pisteen etumatkan. Osva kuitenkin varmensi otteitaan ja oystyi kuromaan etumatkaa kiinni. Vastustajan hyvät lyönnit 2-paikalta takakentälle toivat OsValle kuitenkin harmia ja niitä ei saatu nousemaan. Näin UU johtikin erää yllättäen 23-17. Tässä vaiheessa OsVa terästäytyi ja hyvän vastaanoton jälkeen toimitti varmalla hyökkäyksellä pallon vastustajan kenttään. Sen jälkeen UU ei saanut OsVan vaikeita aloitussyöttöjä kunnolla ylös vaan joutui ”heittämään” pallot verkon yli. OsVa käytti tilaisuutensa hyväksi ja iski juonikkailla hyökkäyksillä tilanteen tasoihin. Seuraaviin syöttöihin lisättiin hieman vaikeusastetta ja toinen niistä nousi vastustajalta seinille ja toinen upposi suoraan kenttään. Näin erä OsValle 23-25 ja koko ottelun voitto erin 2-0.

Seuraavassa pelissä OsVan kahden eri joukueen suuri tasoero tuli selvästi esille. OsVa BT1-joukkueen syötöt upposivat suoraan BT95-joukkueen kenttään tai nostoyrityksestä suoraan seinille. Oma joukkueemme sai kokeilla uusia kokoonpanoja, jotka toimivatkin hyvin ja ensimmäinen erä OsVa BT1-joukkueelle selvästi luvuin 25-8. Toinen erä oli toisinto ensimmäisestä ja muutaman komean keskihyökkäyksen avittamana erä OsVa BT1:lle luvuin 25-11 ja ottelu erin 2-0.

OsVa jatkoi kokoonpanokokeiluja kolmannessakin pelissä, vastassa OuHu. Passari toimi hakkurina, pari YP:tä vuorotteli keskitorjujana, libero YP:nä ja yksi YP liberona. Kokeilut eivät paljon tahtia haitanneet, peli kulki moitteettomasti ilman suurempia ongelmia. Vaikeilla syötöillä tehtailtiin pitkiä pisteputkia ja muutama keskihyökkäys päätettiin todella upeasti. Erä Osvalle 11-25. Toisessa erässä tahti jatkui samana, nyt hieman jo puolivaloilla, jolloin OuHu pääsi hieman edellistä erää paremmin peliin mukaan. OuHun muutama syöttöputki onnistui ja he pääsivätkin jo muutaman pisteen päähän. Varmoilla suorituksilla OsVa lopetti erän kuitenkin nopeasti lukemiin 18-25. Näin tästäkin pelistä selvä 2-0 voitto.

Loppuverryttelyn jälkeen kiireisimmät tytöt lähtivät pikavauhtia kohti Oulunsaloa. Siellä oli nimittäin B-poikien turnaus ja sali täynnä niitä ”ihquja” Napa Volleyn poikia!!!