• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

Oulunsalon Vasaman B-tytöille Hopeaa AM Finaaleista

23.2.2015  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

B-tyttöjen Aluemestaruus lopputurnaus pelattiin Raahessa sunnuntaina 22.2.2015. Tähän Raahe Powerin emännöimään turnaukseen osallistuneet joukkueet olivat: Raahe Power, Oulunsalon Vasama, TähtiVolley Sodankylä, WomanVolley Rovaniemi, Kempele-99, Oulun Kisko ja Kajaanin Kuohu.

Turnaus oli jaettu kahteen alkulohkoon, jossa Osvan lohkoon sattui ennakkoon kovin vastus Raahe Power sekä Kempele-99. Turnauksissa on tahtonut olla ensimmäisessä pelissä käynnistysvaikeuksia, mutta tällä kertaa tytöt pelasivat rauhallisesti ja varmasti voittaen Kempeleen 2-0 (25-17, 25-13). Toisessa pelissä vastaan tuli Raahe Power. OsVa vei tiukan kamppailun erin 2-1 ja näin ollen varmisti lohkovoiton.

Välierissä vastaan tuli toisen lohkon kakkonen WoVo. OsVan tytöt päättivät tauolla, että tällä kertaa ei haluta pronssipeliin. WoVo oli koko ottelun ajan hätää kärsimässä, kun Oulunsalon tytöt pistivät tuulemaan. OsValle murskavoitto 2-0 (25-9, 25-10). Raahe Power voitti omassa välierässään TäVo:n 2-1 ja näin ollen päästiin/jouduttiin pelaamaan Raahea vastaan toistamiseen.

Finaalissa siis vastakkain OsVa ja Raahe Power. OsVa vei ensimmäisen erän hienolla nousulla 9-16 tappioasemasta erävoittoon 25-19. Toisessa erässä Raahe oli vahvempi ja viimeinen erä kaatui OsValla ylilataukseen/jännitykseen. Raahelle 2-1 voitto finaalissa. Enpä muista onko koskaan pelattu Raahea vastaan kahden erän peliä..

Hopea ei ole häpeä, tytöiltä hieno saavutus ja ilo oli ylimmillään turnauksen jälkeen kun kamerat räpsyivät!

Lopullinen järjestys: 1. Raahe Power, 2. Oulunsalon Vasama, 3. Sodankylän TähtiVolley, 4. Woman Volley Rovaniemi, 5. Kempele-99, 6. Oulun Kisko, 7. Kajaanin Kuohu

OsVan joukkueessa pelasivat: Vilma Longi, Maija Kauppinen (C), Laura Piilola, Miia Aro, Anette Silvamaa, Veera Vatanen, Fanny Valtanen sekä Viivi Mäkelä.

Muu poppoo: Jari Longi (PV), Pentti Lappalainen (AV), Titta Vatanen (Huoltaja), Ville Vatanen (JoJo)

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja