• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

Kisakangas Beach 2013 tulokset

3.9.2013  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

Beach volleyta Kisakankaalla

Oulunsalossa pelattiin 2.-4.8.2013 perinteinen Kisakangas Beach –turnaus. Yhteensä 34 paria ratkoi paremmuudestaan neljässä eri sarjassa Kisakankaan kentillä. Perjantaina kisasivat kuntosarjan miehet, lauantaina oli A-sarjan miesten ja naisten vuoro ja sunnuntaina pelasivat sekaparisarjalaiset.

Miesten Kuntosarjaan oli ilmoittautunut viisi paria. Sarja pelattiin yksinkertaisena sarjana kaikki kaikkia vastaan. Pari Markku Lang/Jani Kuukasjärvi vei sarjan ykkösijan ylivoimaisesti voittaen kaikki pelinsä suoraan 2-0. Pari Mikko Pietilä/Juha Jokitulppo sijoittui toiseksi häviten vain ykkösparille ja kolmanneksi tuli junioreista koostuva pari Ossi Mäkinen/Niklas Haavisto.

Naisten A-sarjan voittoon ylsi seitsemän parin joukosta Tiina Mustonen/Suoma Korhonen voittaen finaaliottelun paria Iita Pirttikoski/Miia Määttä vastaan numeroin 2-0 (21-19, 21-15). Pronssista taistelivat parit Anne Sorjanen/Saara Kittilä ja Annamari Paulavirta/Minna Liimatainen. Pronssiottelun voitti pari Sorjanen/Kittilä lukemin 2-0 (21-14, 21-13) parin Paulavirta/Liimatainen sijoittuessa näin neljänneksi.

Miesten A-sarjassa ottivat toisistaan mittaa neljätoista paria. Kentillä nähtiin ajoittain varsinaisia tahtojen taisteluja ja taso oli korkea. Kirkkaimman palkinnon vei pari Janne Kangaskokko/Eemi Tervaportti (Vasurit) voittaen finaaliottelussa parin Juha Keihäskoski/Markku Huuskonen (Kiveslahen Tapanit) numeroin 2-1 (15-9, 9-15, 15-6). Hyvän vastuksen antanut pari Keihäskoski/Huuskonen sijoittui näin toiseksi. Pronssiottelussa vastakkain olivat parit Samuli Leinonen/Kari Keränen ja Matti Heikkinen/Kimmo Junttila. Pari Leinonen/Keränen voitti pronssia lukemin 2-1 (12-15, 15-10, 15-10) parin Heikkinen/Junttila sijoittuessa neljänneksi hienon kamppailun päätteeksi.

Sekaparisarjassa kahdeksan paria mitteli sarjan paremmuudesta. Alkusarjan ja jatkopelien jälkeen finaalissa olivat vastakkain parit Tiina Mustonen/Simo Puttonen ja Maria Naasko/Aapo Oulasmaa. Peräti Mikkelistä saakka tullut pari Mustonen/Puttonen vei kullan voittaen finaaliottelun numeroin 2-1 (19-21, 21-7, 15-12) ja pari Naasko/Oulasmaa sai hyvästä taistelusta huolimatta tyytyä hopeasijaan. Pronssiottelussa kolmas sija meni parille Laura Rontu/Ville Sorvoja heidän voittaessa parin Saara Kittilä/Arto Marttila lukemin 2-0 (21-13, 21-17).

Pelit sujuivat mainiosti aurinkoisessa säässä. Kovatasoinen turnaus keräsi paikalle suhteellisen paljon pelaajia. Oulunsalon Vasaman lentopallonaiset kiittävät osallistujia ja yhteistyökumppaneitaan ja toivottavat kaikki uudet ja vanhat parit tervetulleiksi taas ensi kesänä Kisakankaalle!

SIJOITUKSET JA TULOKSET

Miehet Kuntosarja

1. Markku Lang/Jani Kuukasjärvi
2. Mikko Pietilä/Juha Jokitulppo
3. Ossi Mäkinen/Niklas Haavisto
4. Teemu Rantala/Erkki Rantala
5. Seppo Peltola/Jari Kestilä

Kisakangas Beach Tulokset Miehet Kuntosarja 2.8.2013

Naiset A-sarja

1. Tiina Mustonen/Suoma Korhonen
2. Iita Pirttikoski/Miia Määttä
3. Anne Sorjanen/Saara Kittilä
4. Annamari Paulavirta/Minna Liimatainen
5. Maria Naasko/Laura Rontu
6. Jutta Manninen/Marjut Hoikkala
7. Anne Kivelä/Hanna Vilmusenaho

Kisakangas Beach Tulokset Naiset A-sarja 3.8.2013

Miehet A-sarja

1. Vasurit (Janne Kangaskokko/Eemi Tervaportti)
2. Kiveslahen Tapanit (Juha Keihäskoski/Markku Huuskonen)
3. Samuli Heinonen/Kari Keränen
4. Matti Heikkinen/Kimmo Junttila
5. Pekka Liuska/Tommi Pihkakoski
6. Samppa Rehu/Jori Karjalainen
7. Arto Marttila/Jani Hänninen
8. Alexander Kouxik/Ismo Tolonen
9. Jari Nurro/Sami Stenius
10. Juuso Ohtonen/Matti Ohtonen
11. Olli Yrjämä/Aki Sorsa
12. Jari Hoikkala/Sami Kylmäluoma
13. Seppä Sr & Jr (Kari Seppä/Oskari Seppä)
14. Matti Rajala/Petteri Paukkeri

Kisakangas Beach Tulokset Miehet A-sarja 3.8.2013

Sekaparisarja

1. Tiina Mustonen/Simo Puttonen
2. Maria Naasko/Aapo Oulasmaa
3. Laura Rontu/Ville Sorvoja
4. Saara Kittilä/Arto Marttila
5. Anne Kivelä/Matti Heikkinen
6. Leena Kuukasjärvi/Jani Kuukasjärvi
7. Marjut Hoikkala/Sami Kylmäluoma
8. Veera Pietilä/Mikko Pietilä

Kisakangas Beach Tulokset Sekaparisarja 4.8.2013

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Turnausta sponsoroivat mm seuraavat yhteistyökumppanit:
– Zeppeliinin Zelinssi
– Intersport Rintamäki
– Kempeleen Kyläkauppa

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja