• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

Oulunsalo Volley 2012 tulokset

17.9.2012  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

Oulunsalo Volley -turnauksen tuloksia

Oulunsalo Volley –turnaus pelattiin 15.-16.9.2012. Lauantaina pelattiin naisten sarja seitsemän joukkueen voimin Niemenrannan koululla ja sunnuntaina Kirkonkylän koululla miesten sarja kuuden joukkueen kesken.

Naisten sarjassa pelasivat Oulunsalon Vasaman 2002 -joukkue ja B-tytöistä koostuva 1-joukkue, Woman Volley 2, Oulun NMKY 40+, Oulun Kisko, Raahen Lentopallo ja Utajärven Urheilijat. Finaaliotteluun selvittivät tiensä Woman Volley 2 ja OsVa 2002. WoVo voitti ottelun suoraan 2-0 nopealla ja rohkealla pelillään sekä kovilla syötöillään. Pronssiottelussa Utajärven Urheilijat vei voiton tasaisessa kamppailussa Oulun Kiskoa vastaan numeroin 2-1. Sijoista 5-7 pelasivat OsVan 1-joukkue, Oulun NMKY 40+ ja Raahen Lentopallo. Viidenneksi sijoittui ONMKY 40+, kuudenneksi OsVa 1 ja seitsemänneksi RaLePa.

Miesten sarjaan osallistuivat Oulunsalon Vasamasta Miehet ja A- ja B-nuorista koostuva Nuoret -joukkueet, Oulunsalon Kerma, Palyerit, Team LVI Center ja Oulun Isokenkäiset. Finaaliotteluun raivasivat tiensä Oulunsalon Kerma ja Team LVI Center. Toisen erän tiukasta vastustuksesta huolimatta Oulunsalon Kerma sai taipua Team LVI Centerille suoraan numeroin 2-0. Pronssiottelun vei nimiinsä OsVan Miehet voittaen Palyerit selkeästi 2-0. Viidennestä sijasta käytiin tasainen vääntö OsVan Nuorten ja Oulun Isokenkäisten kesken. Ottelu päättyi Isokenkäisten voittoon 2-1.

SIJOITUKSET JA TULOKSET

Naisten sarja
1. Woman Volley 2
2. Oulunsalon Vasama 2002
3. Utajärven Urheilijat
4. Oulun Kisko
5. Oulun NMKY 40+
6. Oulunsalon Vasama 1
7. Raahen Lentopallo

Oulunsalo Volley Tulokset Naisten sarja 15.9.2012

Miesten sarja
1. Team LVI Center
2. Oulunsalon Kerma
3. Oulunsalon Vasama Miehet
4. Palyerit
5. Oulun Isokenkäiset
6. Oulunsalon Vasama Nuoret

Oulunsalo Volley Tulokset Miesten sarja 16.9.2012

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja