• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

Oulunsalo Sisä Beach 2012 tulokset

17.5.2012  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

Sisä beach volleyta Oulunsalossa

Oulunsalossa pelattiin 12.5.2012 ensimmäisen kerran sisä beachiä. Yhteensä 16 paria ratkoi paremmuudestaan kolmessa eri sarjassa. Naisten A-sarja pelattin Pitkäkankaan koululla ja Kirkonkylän koululla mittaa toisistaan ottivat Kuntosarjan ja A-sarjan miehet omissa sarjoissaan.

Naisten A-sarjan voittoon ylsi kuuden parin joukosta pari Minna Kinnula/Iita Pirttijärvi voittaen finaaliottelun paria Miia Määttä/Laura Latva-Rasku vastaan selkeästi numeroin 2-0. Samoin pronssiottelussa pari Niina Kangasniemi/Mira Pitkänen voitti parin Eevi Häyrynen/Sandra Salumaa suoraan lukemin 2-0. Sijoista 5-6 pelattiin aika tasaväkisesti. Pari Hanna Vilmusenaho/Hannele Halmetoja vei ensimmäisen erän nimiinsä, kun taas toisen erän voitti pari Elisa Antinjuntti/Sonja Jannert. Vilmusenaho/Halmetoja paransivat peliään voittaen kolmannen erän ja koko ottelun 2-1 sijoittuen näin turnauksessa viidenneksi Antinjuntin/Jannertin ollessa kuudes.

Miesten kuntosarjaan oli ilmoittautunut neljä paria. Alkusarjan ykkönen Jouni Kaksonen/Mikko Pietilä sai finaaliottelussa vastaansa alkusarjan kakkosen Matti Rajalan/Mika Rajalan. Pari Kaksonen/Pietilä voitti sen puhtaasti 2-0 Rajaloiden sijoittuessa toiseksi. Pronssiottelussa alkusarjan kolmonen Jari Kestilä/Mikko Helistö vei voiton snekysta (Aki Snellman/Valtteri Välkky) myös suoraan 2-0 tullen näin kolmanneksi.

Miesten A-sarjassa kuuden parin joukosta finaaliotteluun raivasivat tiensä parit Tommi Sorvoja/Arto Rautio ja Juha Heikkinen/Matti Kilpeläinen. Ottelu päättyi lukemin 2-0 parin Tommi Sorvoja/Arto Rautio hyväksi. Pronssiottelussa käytiin tasaisempi taisto, sillä toisessa ja kolmannessa erässä pelattiin jo jatkopalloja. Pari Joonas Hannunen/Oskari Hannunen käänsivät ottelun voitokseen parista Matti Tolonen/Esa Honkanen voittaen sen numeroin 2-1. Myös sijoista 5-6 taisteltiin. Ensimmäisen erän häviö ei lannistanut paria Niko Haapakoski/Joni Snellman, sillä pari jaksoi taistella loppuun saakka vieden seuraavat kaksi erää nimiinsä. Parin Arto Ritatörmä/Teemu Köngäs oli tyytyminen kuudenteen sijaan.

SIJOITUKSET JA TULOKSET

Naiset A-sarja
1. Minna Kinnula/Iita Pirttikoski
2. Miia Määttä/Laura Latva-Rasku
3. Niina Kangasniemi/Mira Pitkänen
4. Eevi Häyrynen/Sandra Salumaa
5. Hanna Vilmusenaho/Hannele Halmetoja
6. Elisa Antinjuntti/Sonja Jannert

Oulunsalo Sisä Beach Tulokset Naiset A-sarja 12.5.2012

Miehet Kuntosarja
1. Jouni Kaksonen/Mikko Pietilä
2. Matti Rajala/Mika Rajala
3. Jari Kestilä/Mikko Helistö
4. sneky (Aki Snellman/Valtteri Välkky)

Oulunsalo Sisä Beach Tulokset Miehet Kuntosarja 12.5.2012

Miehet A-sarja
1. Tommi Sorvoja/Arto Rautio
2. Juha Heikkinen/Matti Kilpeläinen
3. Joonas Hannunen/Oskari Hannunen
4. Matti Tolonen/Esa Honkanen
5. Niko Haapakoski/Joni Snellman
6. Arto Ritatörmä/Teemu Köngäs

Oulunsalo Sisä Beach Tulokset Miehet A-sarja 12.5.2012

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja