• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVan A-tytöt SM-finaaleihin

18.4.2012  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVan A-tytot SM-finaaleihin

Oulunsalon Vasaman A-tyttöjen lentopallojoukkue selvitti tiensä SM-finaaleihin. Syksyn kaksi ensimmäistä turnausta pelattiin pääsystä SM-sarjaan ja varsinaisessa SM-runkosarjassa pelattiin kolme turnausta, josta lohkoittain kolme parasta joukkuetta pääsi SM-finaaleihin.

Karsintasarjan osvalaiset selvittivat yllättävän hyvin, silla joukkue koostuu vuonna 1993 ja 1994 syntyneistä A-tytöistä ja vuonna 1995 syntyneistä B-tytöistä. Yhteisharjoituksia ei tytöillä ollut yhtään alla, silla tytöt pelaavat eri joukkueissa: osa pelaa 2-sarjaa OsVassa ja osa 1-sarjaa Ettassa ja Varalassa.

SM-runkosarjassa osvalaiset joutuivat kovaan lohkoon, silla samassa lohkossa pelasivat viime vuoden A-tyttöjen SM-kultamitalijoukkue Woman Volley ja tämän vuoden suurin ennakkosuosikki LP Kangasala. Yhteisharjoittelun puutteesta ja loukkaantumisista huolimatta tyttöjen peli parani turnaus turnaukselta. Tappiot tulivat vain lohkon voittajalle LP:lle ja kakkoseksi tulleelle WoVolle. Sijoitus lohkossa oli kolmas ja näin tytöt matkaavat ensi viikonloppuna Kausalassa pelattavaan SM-lopputurnaukseen.

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja