• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

E-tytöt kultaa Rovaniemeltä

4.4.2011  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

Oulunsalon Vasaman E-tytöt päättivät lentopallokautensa voitokkaasti lauantaina Rovaniemellä pelatussa turnauksessa. Pohjois-Suomen alueelta olevat joukkueet olivat menestyneet aiemmin talven aikana käydyissä alkusarjoissa ja pääseet pelaamaan sijoista 1-6. Turnauksen finaalissa OsVa kohtasi toiseksi jääneen kotijoukkue Woman Volleyn.

Turnauksen aikana OsVa oli hävinnyt WoVolle jo kerran alkukierroksilla ja finaalissakin ensimmäisen erän perusteella voitto näytti menevän varmasti pelanneelle rovaniemeläisjoukkueelle. Vierasjoukkue unohti ensimmäisen erän nopeasti. Toisen erän aikana Oulunsalon tytöt paransivat peliään lähes jokaisen pelatun pallon aikana. Ottelu meni jatkoerään, jossa vastustajan jujutukset eivät enää uponneet. Joukkue oppi torjumaan WoVon hyökkäykset, jolloin se jäi aseettomaksi, mikä hiljensi aiemmin kovaäänisesti käyttäytyneen kotijoukkeen katsomon totaalisesti. Loppujen lopuksi finaali ratkesi OsVan koviin ja tarkkoihin syöttöihin sekä onnistuneisiin hyökkäyksiin. Joukkueen pelaajat kannustivat toisiaan heikoillakin hetkillä ja pelasi turnauksen läpi nöyrällä asenteella. Turnauksessa kolmanneksi sijoittui Pudasjärven Urheilijat.

OsVan joukkueessa pelasivat Miia Aro, Piia Helanen, Vilma Longi, Reetta Korhonen, Miia Pietiläinen ja Helmi-Maria Valtanen. Joukkuetta valmensi Jari Longi ja johti Tapio Helanen. Joukkueen kannustusjoukoissa oli koko kauden mukana Amanda Valtanen ja Emmi Mikkonen.

Kuva ja teksti Jarno Valtanen

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja