• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa N2 taisteli voiton

2.3.2011  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa N2 taisteli voiton

Sunnuntaina 27.2. pelattiin naisten lentopallon kakkossarjaa Oulunsalon Kirkonkylän koululla. Vieraaksi vasamalaiset vastaanottivat Urheilijat Utajärveltä. Peli venyi jälleen parituntiseksi tahtojen taisteluksi, mutta pisteet jäivät lopulta Oulunsaloon 3–2 (20–25, 25–16, 29–27, 22–25, 15–10).

Peli oli alusta loppuun asti hyvin ailahtelevaista. Välillä OsVa N2 johti jo monella pisteellä, mutta onnistui häviämään erän tekemällä ison kasan omia virheitä. Välillä taas joukkue kuroi hienosti vieraiden ottamaa kaulaa ja taisteli hampaat irvessä jokaisesta pallosta.

Dramatiikkaakaan ei pelistä puuttunut, kun neljännessä erässä joukkueen passari Sandra Salumaa löi puolustuspalloa hakiessaan leukansa maahan ja joutui jäämään hetkeksi sivuun. Onneksi passari saatiin takaisin pelikuntoon kohtalaisen nopeasti ja peliin päästiin vielä mukaan. Vaikka neljäs erä pyörähtikin vieraiden hyväksi, viimeiseen erään saatiin asenne taas hyvin kohdilleen ja peli päättyi voitonjuhliin.

Peli oli OsVa N2 -joukkueen viimeinen kotipeli tälle kaudelle, ja ensi viikonloppuna saadaan koko kausi pakettiin, kun joukkue matkustaa pelaamaan Kuusamoon. Joukkue kiittää yleisöä kannustuksesta ja toivottaa mukavaa kevättä kaikille!

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja