• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa N2 otti pisteet kotiin

23.2.2011  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa N2 otti pisteet kotiin

Sunnuntaina 20.2. jatkuivat naisten lentopallon kakkossarjapelit, kun ONMKY 40+ sai vieraakseen Oulunsalon Vasaman N2 -joukkueen. Vieraat saapuivat Tuiraan vajaalla miehityksellä, mutta paikalle selvinneet hoitivat homman hienosti kotiin ja veivät toisille tuliaiseksi voiton erin 2–3 (25–16, 26–28, 25–18, 23–25, 13–15).

Erien pisteet kertovat pelin luonteesta kaiken olennaisen. Ensimmäisen erän kotijoukkue vei melko helposti, sillä vieraat tuntuivat olevan vielä aivan unessa, eikä peli ollut hääviä. Toinen erä alkoi vahvasti, kun OsVa N2 otti hyvän kaulan heti ensimmäisellä syöttövuorollaan. Kotijoukkue kuroi kaulan umpeen erän kuluessa ja erän lopusta muodostui oikea jännitysnäytelmä, kun eräpalloa päästiin syöttämään molemmilta puolilta. Viimeisessä pallossa onnistui OsVa N2 ja joukkue pääsi takaisin mukaan peliin.

Kolmannessa erässä nukahdettiin taas. ONMKY 40+ pelasi ilmiömäistä puolustuspeliä, joka oli kyllä tuttua vieraille aiemmista kohtaamisista. Kun kolmas erä hävittiin selvin lukemin, OsVa pisti isomman vaihteen silmään ja päätti viedä pelin taistelemalla palloista kotijoukkueen mallin mukaan loppuun asti. Peli pysyi tiukkana vääntönä aivan viime metreille saakka, mutta lopulta pallo pyöri pari palloa vieraiden eduksi ja kahden tunnin ottelu saatiin päätökseen.

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja