• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa N2 hävisi niukasti

9.2.2011  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa N2 hävisi niukasti

Lauantaina 5.2. pelattiin naisten lentopallon kakkossarjaa Kaakkurissa. Oulunsalon Vasama N2-joukkue vieraili Oulun Kiskon kotisalissa. Peli venyi lopulta kaksituntiseksi tahtojen taisteluksi, jonka lopuksi OsVa joutui taipumaan ja pisteet jäivät Kiskolle 3–2 (15–25, 15–25, 25–23, 25–18, 15–13).

Ensimmäiset kaksi erää mentiin selkeästi OsVa N2: n määräämässä tahdissa. Torjuntapeli toimi erityisen hyvin ja kovalla syötöllä saatiin paljon tuhoa aikaan. Erät olivat selkeästi tämän kauden parasta peliä ja kentällä nähtiin hyvin yhteen pelaava eheä joukkue. Näytti vahvasti siltä, että peli saataisiin pakettiin kolmessa erässä, mutta sitten tuuli kääntyi.

Kolmannessa erässä peli muuttui tiukemmaksi. Vieraiden peli alkoi mennä epävarmemmaksi ja samalla Kisko paransi otteitaan. Peli meni todella tiukaksi loppua kohden ja tunteet alkoivat käydä jo kuumina, mutta lopulta kotijoukkueen onnistui vääntää viimeiset pisteet itselleen. Neljännessä erässä OsVa:n peli-into lopahti lähes kokonaan, eikä peliä saatu kasattua viimeiseenkään erään. Joukkue kyllä puolusti uhrautuvasti loppuun asti, mutta vääntö ei lopulta riittänyt. Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna.

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja