• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa N2 otti toisen voiton

16.1.2011  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa N2 otti toisen voiton

Sunnuntaina 16.1. pelattiin Kirkonkylän koululla naisten lentopallon kakkossarjaa. OsVa N2 sai vieraakseen Kiskon. Peli oli hyvin tasainen alusta loppuun asti, mutta tiukan väännön päätteeksi pisteet jäivät kotiin 3–1 (25–21, 25–20, 19–25, 25–20).

Ensimmäisestä erästä lähtien oli selvää, ettei pelissä auttanut pelailla puolitehoilla. Vieraiden puolustuspeli oli varsin uhrautuvaista, eikä pallo tahtonut upota kenttään millään. Erän lopulla törmättiin tuttuun notkahdukseen, mutta viimeiset pisteet piiskattiin kovalla syötöllä, joten lopputulos oli tyydyttävä.

Toiseen erään lähdettiin vähän sekavissa tunnelmissa, sillä pelipaikat menivät joka erään uusiksi. Joukkue kärsii edelleen loukkaantumisista, joten kokoonpanoja yritetään kierrättää. Tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että sekavan alun jälkeen joukkue pääsi peliin mukaan ja erä saatiin taisteltua tappioasemasta. Kolmannessa erässä puhti meinasi loppua, mutta neljänteen erään homma saatiin raiteilleen ja niin joukkue sai tuuletella voittoa heti edellisen voiton perään.

Tilastojen valossa peli ei ollut kovin kummoinen, joukkue teki valtavan määrän vastustajan pisteistä omilla virheillään. Joukkueen valmentaja Mika Rajala löysi pelistä silti positiivisiakin puolia. Esimerkiksi erien loput näyttävät menevän parempaan suuntaan, kuten toisen erän hyvä nousu osoitti. Pelit jatkuvat taas ensi viikolla.

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja