• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa N2:n kevätkausi käynnistyi

13.1.2011  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

Kevätkausi käynnistyi

Lauantaina 8.1. avattiin naisten lentopallon kakkossarjan kevätkausi Oulunsalon Vasaman naisten kakkosjoukkueen osalta. Kirkonkylän koululle saapui vieraaksi joukkue ONMKY 40+. Kovin vieraanvaraiseksi kotijoukkue ei osoittautunut, sillä pisteet otettiin kotiin 3–1 (25–9, 19–25, 25–13, 25–16).

Peli lähti käyntiin kotijoukkueen näkökulmasta erinomaisesti. OsVa N2 pelasi hallittua peruspeliä ja se puri hyvin vastustajaan. Ensimmäinen erä tuli kotijoukkueelle helposti. Toiseen erään lähdettiin hyvillä mielin, mutta notkahdus seurasi välittömästi. Aiemmat kohtaamiset ovat osoittaneet, että ONMKY 40+ on varsin lyömätön puolustuspelissä. Uskomattomia suorituksia nähtiin tälläkin kertaa, kun palloa kaivettiin kentänpinnasta. Samalla kotijoukkueen oma peli meni aivan sekaisin ja virheitä tehtiin luvattoman paljon. Erä siis kohtalaisen helposti vastustajalle.

Pelin loppu mentiin sitten OsVa N2:n määräämässä tahdissa. Toisesta erästä toivuttiin hyvin ja taisteluinto heräsi uudelleen. Kova syöttö ja toimiva keskipeli olivat myrkkyä vastustajalle ja niinpä pisteet jäivät Oulunsaloon. Tästä onkin hyvä jatkaa kevätkautta eteenpäin. Seuraava kotipeli pelataan jo ensi viikonloppuna Kiskoa vastaan Kirkonkylän koululla sunnuntaina 16.1. klo 12. Tervetuloa kannustamaan!

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja