• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa:n C-tytöt 96 AM-hopealle

6.12.2010  |  Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista, Tulokset

OsVa:n C-tytöt 96 AM hopealle

Lauantaina 4.12. pelattiin Suomussalmella C-tyttöjen Pohjois-Suomen aluemestaruussarjan lopputurnaus. Lopputurnaukseen oli selviytynyt 6 joukkuetta (PaKa, SuPS 96, SuPS 97, SalSa, OsVa 97 ja OsVa 96). Turnauksen 4 parasta joukkuetta pääsivät pelaamaan kevään SM-sarjassa.

Turnauksen aluksi pelattiin kaksi alkulohkoa. OsVa 96 voitti molemmat ottelunsa 2-0: SuPS 96 (25-16, 25-19) ja OsVa 97 (25-14, 25-12). Tytöt esittivät ensimmäisessä pelissä selvästi kauden parasta peliään. Suoritukset olivat rohkeita ja lähes virheettömiä.  Toisessa ottelussa varmistui kauden tavoite, kevään SM-sarjapaikka.

Välieriin pääsivät PaKa ja SuPS 97 sekä OsVa 96 ja SuPS 96. Välierässä OsVa:n tytöt voittivat SuPS 97:n 2-1 (25-20, 14-25, 15-8). Ottelu oli kaksijakoinen. Toisen erän tappion jälkeen tytöt saivat pelin kulkemaan normaalisti ja 3. erä voitettiin taas selvästi.

Finaalissa joukkue oli jo liian tyytyväinen menestykseensä ja väsymyskin painoi jaloissa. PaKa voitti ansaitusti AM-kullan selvin numeroin, mutta OsVa:n tytöt voivat olla todella tyytyväisiä hopeamitaliin. Peliesitykset ovat parantuneet syksyn aikana ja uudet pelaajat Anna Marttila ja Roosa Puolakka ovat päässeet hyvin mukaan joukkueeseen. Joukkueessa pelasivat: Siiri Karinen (palkittiin turnauksessa joukkueen parhaana), Mirka Korkiakoski, Anna Marttila, Roosa Puolakka, Amanda Puuronen, Katariina Rontu, Janita Sarpola ja Tiia Tihinen. Lisäksi joukkueeseen kuuluu Tiia Kukkonen, joka joutui olemaan pois tästä turnauksesta.

Vaikka OsVa:n nuoremmat C-tytöt jäivät turnauksessa kuudenneksi, voivat hekin olla ylpeitä esityksistään syksyn aikana. Joukkueen peli on kehittynyt koko ajan ja  joukkueen tulevaisuus näyttää hyvältä.

Turnauksen lopputulokset:

  1. PaKa
  2. OsVa 96
  3. SuPS 97
  4. SuPS 96
  5. SalSa
  6. OsVa 97
© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja