• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa N2 pelasi hyvät pelit ennen joululomaa

8.12.2010  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa N2 pelasi hyvät pelit ennen joululomaa

Oulunsalon Vasaman N2-joukkue pelasi viimeiset pelinsä ennen joululomaa. Lauantaina 27.11. naisten lentopallon kakkossarjaa pelattiin kotisalissa Kirkonkylän koululla. Vieraaksi saapui Utajärven Urheilijat. Kotijoukkueen tavoite oli, että voitto olisi otettu puhtaasti kolmessa erässä, mutta aivan tähän ei ylletty. Peli päättyi 3–1 (25–19, 22–25, 25–21, 25–22).

Ensimmäinen erä käynnistyi oikein mallikkaasti. Peli kulki juuri siinä tahdissa, kun ennakkoon oli odotettukin. Sitten peli alkoi jälleen ailahdella, kuten tällä kaudella niin monen monta kertaa. Erän loppua kohti pelaaminen kävi aina vain vaikeammaksi, mutta voitto saatiin silti väännettyä. Toisessa erässä peli pyörähti painajaisen puolelle. OsVa N2 ei saanut enää toimitettua palloa verkon toiselle puolelle oikein millään tyylillä. Vieraat voittivat erän helposti ja kotijoukkueen kannattajat katselivat menoa ihmeissään. Kolmannessa ja neljännessä erässä peli saatiin sen verran kasaan, että voitto saatiin puristettua, mutta mitenkään voimakkailla ylistyssanoilla pelistä lienee turha puhua.

Sunnuntaina 5.12. matkattiin sitten Raaheen viimeiseen koitokseen ennen joulutaukoa. Loukkaantumiset ja sairastamiset ovat verottaneet joukkueen syyskautta roimasti, mutta nyt tilanne näytti todella heikolta. Pelireissulle saatiin kasattua tasan kuusi pelaaja, joista jokaisella oli oma kipunsa vaivanaan. Kivuista ja säryistä huolimatta joukkue antoi varsin hyvän vastuksen, vaikka peli loppuikin harmillisesti häviöön 3–2 (25–27, 25–18, 24–26, 25–22, 15–10).

Pelistä jäi kuitenkin varsin hyvä maku suuhun. Joukkue taisteli hyvin ja esimerkiksi nosto toimi pelissä paremmin kuin aikaisemmin kaudella tähän mennessä. Pisteistä voi päätellä, kuinka tiukkaa vääntöä pelissä nähtiin, mutta lopulta kuudella pelaaminen väsytti alkuaankin puolikuntoiset pelaajat, eikä loppukiriä enää saatu aikaan. Tauolle jäätiin silti hyvissä tunnelmissa ja toiveena on, että tammikuuhun mennessä joukkue tervehtyy ja pelejä saadaan jatkaa koko

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja