• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa 2:lle voitto ja tappio

15.11.2010  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa 2:lle voitto ja tappio

Naisten lentopallon kakkossarjajoukkue OsVa 2 on ehtinyt parin viikon sisään pelata kaksi peliä. Ensimmäinen peli pelattiin tiistaina 2.11. Tuirassa ONMKY 1 -joukkuetta vastaan. Peli ei ollut hääppöinen esitys vierailta. Nosto nilkutti pahasti, eikä hyökkäyksessä saatu tapettua palloa millään. Vastustaja puolestaan hyökkäsi voimakkaasti ja puolusti hyvin. Eräpisteet osoittavat kyllä, että OsVa 2 pisti hyvin kampoihin, mutta lopulta pisteet jäivät melko selvästi Ouluun 3–0 (25–15, 25–21, 25–23).

Toinen peli pelattiin sunnuntaina 14.11. kotisalissa. Ailahtelevan alkukauden jälkeen joukkue päätti keskittyä peliin huolella ja pelata hyvän pelin. Ensimmäisessä erässä tilanne näyttikin lupaavalta. OsVa 2 otti reilun kaulan ja pelasi rennosti omaa peliään. Totutusti seinä tuli vastaan hyvästä johtoasemasta huolimatta, mutta joukkue onnistui kuitenkin puristamaan erän itselleen.

Toisessa erässä homma vaikeutui sitten entisestään. Passari Sandra Salumaa loukkasi selkänsä ensimmäisessä erässä puolustuspallossa ja toisessa erässä kipu äityi niin pahaksi, että peli meinasi loppua kokonaan. OsVa 2:lla ei ollut yhtään vaihtopelaajaa, joten peli olisi päättynyt luovutusvoittoon. Salumaa puri hammasta ja peliä jatkettiin. Rivit olivat kuitenkin sen verran sekaisin, että vastustaja sai otettua erän.

Kolmanteen erään passari lääkittiin pelikuntoon. Kotijoukkue teki samalla ryhtiliikkeen ja sen voimalla mentiinkin sitten loppuun asti. Joukkue voitti kaksi seuraavaa erää kohtalaisen helposti omalla hyvällä pelillä. Pieniä notkahduksia tuli välillä, mutta niiden ei annettu edetä retkahduksiksi asti. Niinpä pisteet jäivät kotiin 3–1 (26–24, 17–25, 25–12, 25–18).

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja