• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa 2 voitti ja hävisi

22.11.2010  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa 2 voitti ja hävisi

Viikonloppuna pelattiin jälleen naisten kakkossarjaa. Lauantai-iltana 20.11. OsVa 2 pelasi kotiottelun Kirkonkylän koululla. Vieraaksi saapui Oulunsuun Heitto. Kotijoukkue tahkosi pisteet itselleen kohtalaisen helpolla pelillä 3–0 (25–22, 25–21, 25–17).

Peli ei silti ollut kotijoukkueelta kummoinen esitys. Tällä kertaa nosto ja helppojen pallojen puolustaminen toimivat erinomaisesti, mutta hyviä hyökkäyksiä saatiin aikaiseksi harvakseltaan. Vastustaja teki paljon virheitä, joten omalla eheällä pelillä erät olisi otettu selkeämminkin. Tämä esitys riitti kuitenkin voittoon, ja siihen oltiin tyytyväisiä.

Sunnuntaina 21.11. oli sitten heti vastavierailun vuoro. OsVa 2 saapui Tuiraan luottavaisena edellisen päivän voitokkaan ottelun jälkeen. Peli oli taas kerran ailahtelevasta ja lopulta OlsHe onnistui puristamaan pisteet tiukan pelin jälkeen 3–2 (25–23, 20–25, 14–25, 25–20, 15–8).

Pelin alku ei antanut aihetta iloon. Jälleen kerran selkeän johdon jälkeen OsVa 2 onnistui sotkemaan kuvionsa niin perusteellisesti, että hävisi erän niukasti. Toisessa erässä joukkue hieman piristyi ja erä otettiin kohtalaisen kivuttomasti. Kolmannessa erässä vieraat pelasivat vihdoin omalla tasollaan ja voittivatkin sen selkein numeroin. Sitten ote herpaantui ja vastustaja paransi otteitaan loppua kohti. Neljäs ja viides erä menivät siis harmittavasti vastustajalle.

Pelillisesti sunnuntain peli ei ollut varsinaisesti lauantain peliä huonompi esitys, loppupuristus vain jäi puuttumaan. Joukkue tarvitsee voitontahtoa ja saakin keskittyä nyt henkiseen puoleen ja erien loppujen rohkeuteen. Seuraava peli on kotisalissa Kirkonkylän koululla lauantaina 27.11. klo 18. Tervetuloa kannustamaan!

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja