• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa 2 menetti pisteet

31.10.2010  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa 2 menetti pisteet

Lauantaina 30.10. pelattiin Kirkonkylän koululla naisten lentopallon kakkossarjaa. Kotijoukkueen vieraaksi oli kutsuttu Raahen Lentopallo ja paikalle saapui yleisöäkin. Ailahtelevaisen pelin jälkeen OsVa 2 taipui vieraiden vietäväksi ja RaLePa vei pisteet mennessään 1–3 (20–25, 25–12, 22–25, 17–25).

Pelin alku näytti vielä varsin lupaavalta. OsVa 2 otti ensimmäisessä erässä pistekaulaa vastustajiinsa ja pelasi kohtalaisen toimivaa peruspeliä. Sitten peli jostain syystä notkahti, eikä joukkueelta tuntunut onnistuvan oikein mikään. Lopulta RaLePa vei erän tiukasta väännöstä huolimatta.

Toisessa erässä peli lähti kulkemaan aivan eri tavalla. OsVa 2 pääsi omalle taitotasolleen ja lukemat olivat sen mukaisia. Peli muuttui rennommaksi ja sitä kautta saatiin onnistumisia. Kolmannessa erässä joukkue sitten jämähti jälleen. OsVa 2 teki kyllä jatkuvasti pisteitä, mutta väärälle joukkueelle. Yritystä pelissä oli mukana runsaasti, joukkue puolusti uhrautuvasti ja taisteli joka pallon loppuun saakka, mutta yrityksestä huolimatta erä meni vieraille.

Neljännessä erässä peli sitten hyytyi kokonaan. Edellisen erän kova yritys hiipui vähitellen ja lopulta pelaajat vain odottelivat pelin päättymistä. Joukkueen seuraava peli on jo 2.11. tiistaina, joten melkoista ryhtiliikettä tarvitaan, jos tuloksia meinataan parantaa.

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja