• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa 2 haki pisteet Utajärveltä

25.10.2010  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa 2 haki pisteet Utajärveltä

Sunnuntaina 24.10. OsVa 2 pakkautui autoihin ja rullaili Utajärvelle vieraspeliin. Loukkaantumiset ja sairastumiset ovat vaikeuttaneet joukkueen kauden alkua, mutta vähitellen tilanne alkaa näyttää paremmalta. Kotimatkalle saatiinkin pakata mukaan pisteet pelistä, kun peli päättyi 1–3 (20–25, 25–17, 22–25, 20–25).

OsVa 2 aloitti todella vahvasti. Vastustaja teki paljon virheitä ja ensimmäisen erän alku tuntui melkoisen helpolta. Joukkue johti jo kohtalaisen reilusti, kun yhtäkkiä tuli seinä vastaan. Kotijoukkue tarkensi hieman peliään ja samalla vieraat hukkasivat hyvän pelivireensä. Viimeistä pistettä tehtiin oikein urakalla, mutta lopulta erä saatiin päätökseen voitokkaasti.

Toinen erä mentiin samassa tahmassa kun edellisen erän loppu. OsVa 2 odotteli, että vastustaja tekisi virheitä ja oma peli hajosi kokonaan. Utajärvi vei erän ja vieraat saivat laittaa takkinsa kiinni kolmatta erää varten. Pelivirettä haettiin tuuletuskisan kautta ja päätettiin keskittyä omaan peliin. Hommaan saatiinkin uusi vaihde päälle ja sillä mentiin loppuun asti. Peli oli paljon tasaisempaa kuin ensimmäisessä erässä, mutta OsVa 2 pysyi yhden askeleen edellä loppuun asti.

Joukkueen valmentaja Mika Rajala ei silti ylistänyt omiaan. OsVa 2 sai luvattoman paljon pisteitä vastustajan virheillä, eikä peli ollut vielä sillä tasolla, johon joukkue oikeasti taidoiltaan pystyisi. Suunta on kuitenkin oikea, tässä pelissä esimerkiksi nosto toimi paremmin kuin edellisissä peleissä. Seuraava koitos on jo ensi lauantaina kotisalissa Raahen lentopalloa vastaan, joten tervetuloa kannustamaan kotijoukkuetta 30.10. klo 14.

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja