• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsVa 2 aloitti kautensa

13.10.2010  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

OsVa 2 aloitti kautensa

Sunnuntaina 3.10. pärähti naisten kakkossarjajoukkueen OsVa 2:n kausi käyntiin. Lentopalloa pyöriteltiin ensi alkuun kotisalissa, kun vastaan asettui Oulun NMKY 1. Aloitusta varjostivat loukkaantumiset ja sairastumiset, mutta odotukset olivat korkealla yhtä kaikki.

Kaksi ensimmäistä erää meni kotijoukkueelta suorastaan ohi. Nosto nilkutti, eikä peliä saatu näin ollen rakennettua. Kolmannessa erässä joukkue vihdoin syttyi, mutta puristus ei riittänyt loppuun asti. Pisteet Ouluun 0–3 (9–25, 12–25, 23–25).

Uusi yritys otettiin heti seuraavana viikonloppuna. Lauantaina 9.10. joukkue kokeili pelikuvioitaan Oulun Kiskoa vastaan vieraspelissä. Tällä kertaa marssijärjestys olikin hieman erilainen. OsVa 2 hallitsi peliä alusta asti.

Vaikka peli meni ajoittain tiukaksi, joukkueen peli pysyi hyvin kasassa. Joukkue pelasi rauhallista peruspeliä, joka puri oikein hyvin. Viimeisen erän OsVa 2 otti jo selvin numeroin, kun pahoilla syötöillä saatiin aikaiseksi kunnon pistekaula. Kotiin lähdettiin hymyssä suin, kun taulussa nähtiin voittolukema 0–3 (20–25, 22–25, 13–25).

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja