• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

Oulunsalo Volley turnaus 25.-26.9.2010

28.9.2010  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

Oulunsalo Volley pelattiin jälleen

Kirkonkylän koululla pelattiin 25. ja 26. päivä syyskuuta Oulunsalo Volley. Turnaus oli järjestyksessään seitsemäs ja keräsi kentille yhteensä 18 joukkuetta kahden päivän aikana.

Lauantaina pelasivat naiset. Joukkueita saapui paikalle läheltä ja kaukaa, edustettuina olivat Oulunsalo, Oulu, Tornio, Kuusamo, Ylivieska, Raahe ja Utajärvi. Pelit pelattiin lähes trooppisissa olosuhteissa ja vääntö oli todella tiukkaa. Joukkueet olivat niin tasaisia, että pelit jatkuivat pitkälle iltaan ja turnauksen voittaja ratkaistiin eräpisteiden välisellä erotuksella. Lopulta voiton vei Tornion Lentis -88, toiseksi sijoittui Oulunsalon Vasama 3 ja kolmannen sijan itselleen taisteli Kuusamon Pallokarhut.

Sunnuntaina oli miesten vuoro. Miesten joukkueita oli hieman vähemmän, mutta hyvin saivat miehetkin lämmitettyä salin. Miesten vääntö ei ollut aivan yhtä tasaista kuin naisien, joten pelit saatiin päätökseen jo hieman etuajassa alkuperäisestä aikataulusta. Voiton vei lopulta Oulunsalon Vasama 2, hopean otti Pihtiputaan Ploki ja pronssille sijoittui joukkue, joka totteli nimeä Isokenkäiset.

Kausi on alkamassa, joten ainakin naisten osalta turnaus toimi hyvänä lähtölaukauksena ensi viikolla käynnistyviin sarjapeleihin. Turnauksen perusteella kaudesta näyttäisi tulevan tasainen, joten jännittäviä pelejä lienee edessä. Oulunsalon Vasama 2 aloittaa oman urakkansa sunnuntaina 3.10. Kirkonkylän koululla kello 12.00 alkaen. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon, kun vastustajaksi asettuu Oulun NMKY 1.

TULOKSET

Naisten sarja

1. Tornion Lentis -88
2. Oulunsalon Vasama 3
3. Kuusamon Pallokarhut
4. Oulunsalon Vasama 2
5. Oulun NMKY 40+
6. Ylivieskan Kuula
7. Oulunsuun Heitto
8. Oulun NMKY 1
9. Oulun Kisko
10. Raahen Lentopallo
11. Utajärven Urheilijat

Oulunsalo Volley Tulokset Naiset 25.09.2010

Miesten sarja

1. Oulunsalon Vasama 2
2. Pihtiputaan Ploki
3. Isokenkäiset
4. Oulunsalon Vasama 1
5. Oulunsalon Vasama C97 Valmentajat
6. Oulun Kisko
7. Rättipallo

Oulunsalo Volley Tulokset Miehet 26.09.2010

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja