• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

OsValaisia lentopallon alujoukkueiden SM-turnauksessa

27.9.2010  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

Suomen parhaat C-ikäiset lentopallojuniorit ottelivat aluejoukkueiden SM-turnauksessa Salossa 25-26.10.2010 Salossa. Oulunsalon Vasamasta mukana oli Anna Marttila, Tiia Tihinen, Siiri Karinen, Anniina Valtanen sekä poikajoukkueessa Niko Haapakoski, Janne Marttila, Mikko Korkiakoski ja Oskari Seppä.

Turnauksessa valittiin Nuori Suomi ryhmä jota tulee leirittämään Suomen parhaat valmentajat. Ryhmästä valitaan leirityksien jälkeen nuoria lentopallorippikouluun ja aikanaan myös nuorten maajoukkueisiin. Pohjoisesta Nuori Suomi-ryhmään valittiin tyttöihin Janika Rontti ja Roosa Määttä. Poikien ryhmään pääsi Oulunsalon Vasamasta Niko Haapakoski ja Napapiirin Palloketuista Severi Kupari. Onnea Niko ja Severi!

Tulokset:

Pojat
1. Länsi 1
2. Lounas 1
3. Etelä 1
4. Itä 1
5. Pohjoinen 1
6. Länsi 2
7. Lounas 2
8. Itä 2
9. Pohjoinen 2
10. Etelä 2

Tytöt
1. Lounas 1
2. Länsi 1
3. Etelä 1
4. Itä 1
5. Länsi 2
6. Pohjoinen 1
7. Lounas 2
8. Etelä 2
9. Pohjoinen 2
10. Itä 2

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja