• Seura
  • Lentopallo
  • Suunnistus
  • Pesäpallo
  • Hiihto

Junioreiden AM-beach turnaus 17.-18.2010

19.7.2010  |  Julkaistu kategoriassa Tulokset

JUNIOREIDEN AM-BEACH TURNAUS 17.-18.2010

Oulunsalossa Kisakankaalla pelattiin viime viikonloppuna Junioreiden Aluemestaruus beach volley –turnaus. Suurin osa joukkueista oli turnauksen järjestäneestä seurasta Oulunsalon Vasamasta ja Oulun alueelta, kun kauimmaiset joukkueet tulivat Kuusamosta ja Raahesta.

Aluemestaruudesta kisattiin lauantaina tyttöjen U21 ja poikien U21 ja U18 sarjoissa sekä tyttöjen ja poikien U16 sarjoissa. U21 ja U18 sarjat yhdistettiin joukkueiden vähyyden vuoksi, mutta sijoitukset olivat sarjakohtaiset. Tyttöjen U21 sarjan voitti joukkue RAHKA, jossa pelasivat Katja Kylmäaho parinaan Laura Rontu. Toiseksi tuli pari Hanna Palosaari/Annika Kivioja. Poikien U21 sarjassa ainoana joukkueena Aapo Oulasmaa/Akusti Karinen sijoittui ykköseksi.  U18 sarjassa voiton vei pari Aleksi Mechniakov/Pekka Rahkola ja toiseksi tuli joukkue team LaJo, jossa pelasivat Joonas Huttu parinaan Lauri Marttila.

Myös tyttöjen ja poikien U16 sarja yhdistettiin, jotta tytöille saatiin enemmän kuin yksi ottelu. Tyttöjen U16-sarjan voitti pari Ella Ronkainen/ Milka Koskenkorva Kuusamosta ja toiseksi tuli Eerika Suhonen/Anna Marttila. Poikien U16-sarjan voiton taisteli itselleen Jaakko Sassali/Niko Haapakoski voittaen ratkaisevassa ottelussa sarjassa toiseksi sijoittuneen parin Janne Marttilan/Atte Siika-ahon. Kolmanneksi tuli pari Lasse Jokela/Joni Snellman, neljänneksi pari Jesper Jylhä/Justus Jylhä ja viidenneksi pari Olli Huhtala/Sauli Selkälä Raahesta.

Sunnuntaina saatiin nauttia lauantain tapaan lämpimästä ja aurinkoisesta säästä ratkottaessa tyttöjen U18-, U14- ja U12-sarjojen ja poikien U14- ja U12-sarjojen paremmuudesta. Tyttöjen U18-sarjan voitti selkeästi pari Katja Kylmäaho/Essi Martinmäki häviten vain yhden erän. Toiseksi tuli pari Annika Kivioja/Salla Rautio, kolmanneksi Hanna Palosaari/Laura Rontu, neljänneksi joukkue pari Ella Ronkainen/Milka Koskenkorva sekä viidenneksi pari Maria Naasko/Alisa Seppä.

Tyttöjen U14 sarjassa pelasivat myös U12 sarjan pari, kun muita joukkueita ei sarjaan ilmoittautunut. Samalla tavalla tehtiin myös poikien osalta. Tyttöjen U14 sarjan voitti selvästi pari Anniina Valtanen/Veera Pietilä häviämättä erääkään. Toiseksi sijoittui pari Anni Jokitulppo/Wilma Simi, kolmanneksi Oona Suihkonen/Susanna Kaksonen ja neljänneksi pari Anette Silvamaa/Oona Pennanen. Tyttöjen U12-sarjan voitti ainoana joukkueena pari Ulla Huhtala/Annika Mikkilä Raahesta. Poikien U14 sarjan voiton vei pari Janne Marttila/Antti Mechniakov häviten vain erän koko turnauksessa. Toiseksi sijoittui pari Olli Sassali/Aki Snellman, kolmanneksi Niko Suihkonen/Niklas Haavisto ja neljänneksi pari Oskari Seppä/Mikko Korkiakoski. Poikien U12-sarjan voiton vei ainoana joukkueena OsVa E99, jossa pelasivat Juhani Jokitulppo, Olli Pitkänen ja Mikael Fiemahe.

 SIJOITUKSET

 TYTÖT U21

Tytöt U21 kaksikko

Tytöt U21 sarjan mitalistit

1. RAHKA (Katja Kylmäaho/Laura Rontu)
2. Hanna Palosaari/Annika Kivioja

  POJAT U21

1. Aapo Oulasmaa/Akusti Karinen

 POJAT U18

1. Aleksi Mechniakov/Pekka Rahkola
2. team LaJo (Joonas Huttu/Lauri Marttila)

AM-beach_Tytöt_Pojat_U21_Pojat_U18_Tulokset_17072010

 TYTÖT U18

Tytöt U18 sarjan mitalistit

1. Katja Kylmäaho/Essi Martinmäki
2. Annika Kivioja/Salla Rautio
3. Hanna Palosaari/Laura Rontu
4. Ella&Milka (Ella Ronkainen/Milka Koskenkorva)
5. Maria Naasko/Alisa Seppä

AM-beach_Tytöt_U18_Tulokset_18072010

 TYTÖT U16

1. Ella&Milka (Ella Ronkainen/Milka Koskenkorva)
2. AE (Eerika Suhonen/Anna Marttila)

 POJAT U16

1. JaNi (Jaakko Sassali/Niko Haapakoski)
2. Janne Marttila/Atte Siika-aho
3. Lasse Jokela/Joni Snellman
4. Jesper Jylhä/Justus Jylhä
5. RaLePa (Olli Huhtala/Sauli Selkälä)

AM-beach_Tytöt_Pojat_U16_Tulokset_17072010

 TYTÖT U14

1. Anniina Valtanen/Veera Pietilä
2. Anni Jokitulppo/Wilma Simi
3. Team <3 (Oona Suihkonen/Susanna Kaksonen)
4. Osva 98 (Anette Silvamaa/Oona Pennanen)

TYTÖT U12

1. RaLePa (Ulla Huhtala/Annika Mikkilä)

AM-beach_Tytöt_U14_U12_Tulokset_18072010

  POJAT U14

1. Janne Marttila/Antti Mechniakov
2. TAPIT (Olli Sassali/Aki Snellman)
3. Niket (Niko Suihkonen/Niklas Haavisto)
4. Oskari Seppä/Mikko Korkiakoski

  POJAT U12

1. OsVa E99 (Juhani Jokitulppo/Olli Pitkänen/Mikael Fiemahe)

AM-beach_Pojat_U14_U12_Tulokset_18072010

U14 ja U12 sarjojen tytöt ja pojat yhteiskuvassa

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja