Suunnistajat juhlavuoden vauhdissa

22.6.2010  |  Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista

Vasaman miesjoukkue osallistui yhdeksännen kerran Jukolan yöhön. Sijoitus oli yksi seuran parhaimmista 564. Matkaan lähti yli 1500 joukkuetta. OsVan joukkue oli lähes puhtaasti vasamalainen. Miesten tulokset.

Naisten Venlajoukkue oli lähinnä opintomatkalla. Sijoitus oli 848. Viestiin oli alunperin ilmoittautunut noin 1200 joukkuetta. Vaativa maasto ja kokemattomuus vaikuttivat suorituksiin, mutta kaikki rastit löytyivät. Vasaman venlajoukkueen sisu-paita kuului ehdottomasti Kaisu Ainassaarelle, joka sisukkaasti taisteli pitkän ja vaikean radan hyväksytysti läpi, vaikka sade vihmoi ja tuuli puhalsi telttoja lentoon kisakeskuksen alueella. Naisten tulokset.

Lue lisää Jukolan Viestin taustoista täältä.

Kohti seuraavia rasteja

Suunnistajien seuraava operaatio on Haukiputaan Isoniemessä 3.7 suunnistettava Kalevan rastiviesti. Paikallisessa suurviestissä on sarjoja niin junioreille kuin senioreillekin ja kaikentasoisille kuntoilijoille siltä väliltä. Viestiin ehtii ilmoittautua keskiviikkoon 23.6. mennessä seuramme ilmoitusvastaava Antti Rimpiläisen kautta.

Syksylle OsVan suunnistajat suunnittelevat osallistumista suunnistuskauden huipennukseen, 25mannaviikonloppuun. Joukkueeseen tarvitaan 25 eritasoista suunnistajaa. Osuudet ovat pituudeltaan 3-9 kilometriä ja vaikeustasot erittäin vaihtelevia. Helpoimmat osuudet sopivat jopa kymmenvuotiaille, vaativimpiin tarvitaan toki jo enemmän suunnistuskokemusta. 25manna suunnistetaan 9.10. Tukholman lähistöllä. Ota yhteyttä suunnistusjaoston väkeen, jos mielenkiintosi heräsi tätä tapahtumaa ajatellen!

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja