Pesiksen leirikesä makeimmillaan

21.6.2010  |  Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista

Pesäpallossa juniori-ikäiselle parasta antia on leirit. Leireillä pelataan paljon pelejä ja saadaan uusia ystäviä. Kaiken kruununa tietysti se odotettu leiridisco! Leireillä opitaan paljon niin pesiksestä kuin elämästä yleensäkin. Monelle lapselle leirit mahdollistavat ensimmäiset itsenäiset yöpymisreissut ilman omia vanhempia.

Oulunsalon Vasaman pesisjunnut ovat pienimpien johdolla avanneet leirikesän viime viikolla Kiimingissä. E- ja F-ikäisten alueleiriltä tuomisina on F-poikien pronssimitalit ja E-tyttöjen hieno 4. sija.

Sunnuntaina (20.6.) alkaneella D-nuorten alueleirillä Sotkamossa ovat mukana OsVan D-tytöt.

Sotkamon leirituloksia voit seurata täältä.

Kiimingin leirin tulokset löytyvät täältä.

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja