OsVan F-tytöille pesisleirivoitto

31.7.2006  |  Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista

Oulunsalon Vasaman pienet pesäpallolijatytöt nappasivat F-junioreiden (alle 10-v) aluemestaruuden Muhoksella 21.-23.7. järjestetyllä G- ja F-junioreiden alueleirillä.

OsVa oli alkusarjan päätteeksi tasapisteissä Muhoksen Pallo-Salamoiden kanssa lohkon kakkospaikalla. Kun lohkojen kaksi parasta jatkoivat ylempiin jatko-otteluihin, selvisi OsVan jatkopaikka vasta paremman juoksusuhteen turvin. Välierissä OsVa kukisti Simon Kirin juoksuin 15-3 ja nappasi samalla paikan loppuotteluun.

Tiukassa loppuottelukamppailussa OsVa kukisti Tyrnävän Tempauksen juoksuin 18-14.

Mestarijoukkueessa pelasivat: Jutta Myllyniemi, Linda Kemppainen, Noora Åman, Minna Liusvaara, Krista Poussu, Pinja Meriläinen, Elli Huovinen ja Tiia Kaukoranta. Tyttöjen pelinjohtajina koko kesän ovat toimineet Heidi Helanen ja Terhi Toura. Pelinjohtaja Heidi Helanen palkittiin leirillä parhaana tyttöjoukkueen vetäjänä ja Elli Huovinen Vasaman joukkueen tsemppipelaajana.

Leirimestaruutta juhlitaan sunnuntaina 6.8. klo 17 alkavan naisten suomensarjaottelun tauolla kun voittajajoukkue kukitetaan. Kaikille otteluun pääsylipun lunastaneille tarjotaan myös pullakahvit.

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja