Jussin Kisa avaa Vasaman pesiskauden

2.5.2006  |  Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista

Järjestyksessään 8. Jussin Kisa pelataan lauantaina 6.5. Oulunsalossa. Tämä keväinen pesäpalloturnaus on jo muodostunut Oulunsalon Vasaman perinteiseksi pesiskauden avaukseksi.

Pitkäaikaisen vasamalaisen pesäpallomiehen, Juha Remeksen nimeä kantava ja hänen muistoaan ja seuratyötään kunnioittava Jussin Kisa –turnaus pelattiin ensimmäistä kertaa syksyllä 1998.

Jussin Kisassa on totuttu tähän saakka näkemään mukana vain naisten edustusjoukkueita, mutta tänä vuonna turnauksen kotijoukkueena pelaakin Oulunsalon Vasaman junioreista E-pojat. He saavat vierailijoikseen Kiimingin Urheilijoiden (KiimU) ja Iin Urheilijoiden (IiU) vastaavanikäiset joukkueet. Poikien turnaus alkaa kirkonkylän kentällä klo 12.

Puolet tähän saakka pelatuista turnauksista ovat päättyneet kotijoukkue OsVan voittoon ja kiertopokaalin toivotaan jäävän tänäkin vuonna Oulunsaloon.

Pokaalista turnaavat E-pojat ovat tällä erää vanhin Vasaman poikajoukkueista. Pojat ovat alle 12-vuotiaita. OsVa lähtee alkavaan pelikauteen kuuden alueen sarjoissa pelaavan juniorijoukkueen sekä miesten ja naisten suomensarjajoukkueiden voimin.

Heidi Helanen

© Oulunsalon Vasama ry - Toteutus: TMI Markus Haataja