Pe 5.3.2011 19:00 Kimmo Volley Pitkäkankaan koulu 2-3

Su 17.10.2010 15:00 Siilinjärven Saletti Ahmon koulu 0-3
La 13.11.2010 18:00 Vilppulan Tähti Parkkivuoren Urheilutalo 3-1
Su 14.11.2010 15:30 Varalan Urheiluopisto 1 Varala 3-1
Su 12.12.2010 17:00 Woman Volley Lapin Urheiluopisto 3-0
La 5.2.2011 15:00 Joensuun Prihat Joensuun urheilut. 3-1
Su 6.2.2011 17:00 Puijo Wolly Juniorit Neulamäen koulu 1-3
La 19.2.2011 17:00 Laihian Luja Laihian monitoimit. 1-3
Su 20.2.2011 17:30 Nurmon Jymy Nurmohalli 3-0
Su 5.3.2011 18:00 Kimmo Volley Lahden Urheilutalo 3-1

Nurmon Jymy-OsVa 3-0 (25-23, 25-15, 25-10)
Sunnuntai ja viimeinen runkosarjapeli Nurmon Jymyä vastaan. Hirviästi ei jääny kerrottavvaa pelistä. Ensimmäisessä erässä peli oli nihkeää mutta oltiin hyvin iholla ja johdossa vielä tilanteessa 22-20. Muutaman meidän kohelluspallon jälkeen Nurmo olikin jo eräpallossa ja vei lopulta erän. Toinen erä oli tasaista peliä 15 pisteeseen, mutta sitten Nurmo vei kovilla hyökkäyksillä erän lopun vahvasti. Kolmannesta erästä ei ole paljon sanottavaa…
Vastaanotto oli pelissä kohtuullisella tasolla, mutta meidän hyökkäyspeli ei oikein käynnistynyt missään vaiheessa peliä. Nurmo oli verkolla vahvempi ja hyökkäsi hyvin, vaikka meidän parhaana palkittu Essi kyllä komeita puolustuksia ottikin!
Parin viikon päästä alkaviin jatkopeleihin täytyy koko joukkueen parantaa suorituksia ja kaivaa hurjasti voitonnälkää kun lähdetään lohkon neljänneltä sijalta haastamaan kakkoslohkon voittajaa!
#6 Kinnu
Laihian Luja-OsVa 1-3 (22-25, 21-25, 25-20, 21-25)
Lauantai aamuna matkustus Laihialle pelaamaan runkosarjan toiseksi viimeistä ottelua. Jatkopaikka oli varmistettu jo aiempana viikonloppuna kotona ja mahdollisuus oli vain parantaa silloista neljättä sijaa sarjataulukossa.
Laihialle lähdettiin hieman vajaalla kokoonpanolla sillä keskari Piia ja passari Janika eivät olleet pelikuntoisia.
Joukkueemme esitys oli kaikin puolin vaisua, mutta otteet paranivat kuitenkin hieman loppua kohden. Eikä siitä sen enempää. Ties vaikka edellisen päivän wanhojen tanssit  vähän painoivat osan pelaajien jaloissa…
Joukkueen parhaana palkittiin hakkuri Jenny.
#5 Hanna
PS. Joukkueemme kiittää Laihian Lujan taustajoukkoja erittäin hyvästä palvelusta.
OsVa-Laihian Luja 3-0  (25-15, 25-18, 25-20)
Peliin lähdimme kuusikolla Laku passaamaan, Jenny hakkuriksi, Tiina ja Minna yp:ksi, Essi liberoimaan ja keräMinna ja Piia keskipelaajiksi. Peli lähti hyvin kulkemaan ja pääsimme pelaamaan omaa peliä heti alusta alkaen. Pahoilla syötöillä pääsimme horjuttamaan Laihian vastaanottoa, mieleen jäi ainakin KeräMinnan ja Piian hyvät syöttöputket. Puolustus ja hyökkäys toimivat meiltä moitteettomasti kaikki kolme erää joten eipä siinä, hyvä fiilis ja pelit jatkuu Laihiaa ja Nurmoa vastaan jo ensi viikonloppuna.
Parhaana pelaajina ottelusta palkittiin meiltä Keräsen Minna ja vastustajalta Susanna Ekola.
#4 Janika
OsVa-Puijo Wolley 3-1  (22-25, 25-19, 25-23, 25-19)
Viikon kovan treenauksen jälkeen lähdimme uudella voitonhalulla haastamaan Puijo Wolleytä. Viikko sitte voitto tuli, mutta ei niitäkään koskaan ilmaiseksi saada. Tämän huomasimme pelin ensimmäisessä erässä. Alku oli tasainen mutta meidän joukkueen osalta nihkeää, eikä omaa peliä saatu käyntiin. Toisin kuin me, vasustaja oli alusta asti hereillä ja pelasi kärsivällisesti palloa meidän kenttäpuoliskolle. Näin erä Puijolle.
Toinen erä jatkui tasaisena, mutta pientä nousua oman pelin suhteen oli havaittavissa. Omat virheet vähenivät ja asenne parani huomattavasti. Huomattiin että pisteiden eteen oli tehtävä töitä ja niin me teimmekin. Toinen erä meille.
Pienen hengähdystauon ja Jaken viimeisimpien taktiikoiden lausumisen jälkeen oli kolmas erä valmis alkamaan. Tässä tilanteessa numerot taululla 1-1, joten kaikki olisi vielä mahdollista. Sama hyvä syke jatkui, vaikkakin tasaista hyvää peliä nähtiin myös verkon toisella puolella. Kerän muutamat ”kaappitorjunnat” söivät vastustajan hyökkääjien itsetuntoa. Näin taululle erätilteeksi 2-1 meidän hyväksi.
Neljäs ja viimeinen erä alkoin hyvin. Loistavalla puolustus- ja hyökkäyspelillä nousimme johtoon jo heti alussa. Tilanteessa 19-8 luulimme jo että voitto oli varmistunut, kunnes Puijo alkoi tosissaan hakkaamaan palloa kenttäämme. Omakin peli meni siinä samassa sekaisin ja pisteitä meni vastustajalle omien virheiden kautta. Onneksi kuitenkin Rontu tuli ja pelasti tilanteen huikealla ”läpsy”-puolustuksella ja näin eräpallo, erä, ja lopulta koko peli meille ! Meidän joukkuuesta parhaana pelaajana palkittiin Kinnu, joka periksiantamattomalla asenteella ja loistavilla puolustuksilla sekä hyökkäyksillä oli ruokalahjakorttinsa ansainnut !
#19 Mardis
Puijo Wolley- Osva 1-3  (15-25, 24-26, 25-23, 20-25)
#2
Joensuun Prihat – OsVa 3-1  (25-21, 15-25, 25-23, 27-25)
Peliin Prihoja vastaan Joensuuhun lähdimme tuttuun tapaan Hertzin busseilla aamupalan ja aamulenkin kautta. Lämmittelytkin hoituivat tutulla rutiinilla. Edellinen peli oli Prihoja vastaan voitettu kotona paria kuukautta aikaisemmin.
Kentälle lähdettiin tutulla kuusikolla: Laku, Kinnu, Tiina, Kerä, Pirre ja Jenny. Liberon tonttia hoiteli Essi, kuten aina ennenkin.
Peli lähti nihkeästi liikkeelle ja ekan erän lopussa Jennyn tilalle hakkurin paikalle tuli Jenkka. Joensuu kuitenkin vei ensimmäisen erän tiukasti. Seuraava erä taisteltiin selvästi Osvalle Prihojen saadessa vain 15 pistettä. Seuraavat kaksi erää Prihat veikin sitten itselleen, vaikka viimeisessä erässä jouduttiin taistelemaan jatkopalloille asti.
Parhaan pelaajan palkinnon sai Essi loistavilla puolustuksilla ja Jenkkakin sai kakkospalkinnoksi kivan sateenvarjon.

#1 Rone

OsVa-Saletti 3-0 (26-24, 25-16, 25-18)
Noniin, nyt päästiin taas pelaamaan pikkuruisen tauon jälkeen. Tammikuun ainut vastus on tällä kertaa Saletti. Jokseenkin peli oli tahmeaa ja yllättäviä tilanteita mahtui kolmeen erään. Ensimmäinen erä näytti menevän saletille, sillä eräpallo lensi ilmassa monen monta kertaa. Emme luovuttaneet tiimaakaan vaan saimme omaan peliin ryhtiä ja rotia. Ratkaisimmekin erän heti ensimmäisen eräpallon saatuamme. Tiukan loppuerän tuomioista oli monenlaista mielipidettä.
Toinen erä sujui jo helpommin, eikä suuria pistekirejä tarvittu. Taisi meille tulla piste vastustajan varoittelustakin, sillä keltainen kortti heilahti. Kolmas erä alkoi erikoisissa merkeissä kun vastustajalle lopulta heilahti punainen kortti ja meidän joukkueen nuorimmatkin pääsivät näkemään kuinka rangaistuspenkille voi päätyä.
Peli siis päättyi meille 3-0, mutta tähän ei suinkaan ole syytä tuudittautua! Tärkeimmät pelit ovat vielä edessäpäin, joten kovaa reeniä ja tukijoukkojen sekä kotiyleisön kannustusta tarvitaan!
#14 Jenny
WoVo-OsVa 3-0 (25-18, 25-16, 25-16)
Kahdentoista aikoihin starttasimme matkan Rovaniemelle Hertzin pikkubusseilla. Alkumatka meni hiljaisesti, kunnes pysähdyimme Kemiin syömään hyvää kanapastaa 🙂 Kemin jälkeen autoissa jokainen alkoi omalla tavallaan valmistautumaan peliin ja vähän ennen Rovaniemeä ainakin meidän autossa radio pauhasi jo kovalla volyymillä! Ennen lämmittelyjä ja laittautumista kävimme hieman kävelemässä ja verryttelemässä istumalihakset pelikuntoon.
Lämmittely sujuikin normaalisti ja hyvällä temmolla. Ensimmäiseen erään pelaaman lähti passariksi Laku, yp:ksi Tiina ja Hanna, hakkuriksi Jenny, keskareiksi Piia ja Minna ja liberoksi Essi. Erä käynnistyikin tasaisesti, mutta hieman ennen puoltaväliä meidän pelissä tapahtui notkahdus ja siitä seurauksena Jake teki pari muutosta kuusikkoon. Ensimmäinen erä meni WoVolle 25-18.
Toiseen erään lähdettiin muutetulla kuusikolla ja kovalla agrella ja tekemisen meiningillä, joka tuottikin tulosta ja peli oli todella tasaista puoleen erään saakka. Puolivälin jälkeen Syrjäsen Tiina sai vastaanottomme rikki ja WoVo karkasi voittoon 25-16.
Kolmas erä oli hieman vaisua, mutta siltikin yritteliästä. Loppu erässä, kun WoVolla oli eräpallo Jenny kiri hyvillä syötöillään vielä, mutta se ei aivan riittänyt. Kolmas eräkin meni siis WoVolle 25-16.
Kokonaisuudessaan peli siis WoVolle 3-0 ja meille treeneihin lisää työstämistä!
#13 Jenkka
Osva-Joensuun Prihat 3-0 (25-18, 25-22, 25-9)
Neljän tappiopelin ja kahden hyvän harjoituspelin jälkeen oli luvassa lauantai kotipeli Joensuun Prihoja vastaan. Prihat olivat meille täysin uusi tuttavuus pelikentällä ja se lisäsi jännitystä.
Kokoonnuimme pelipaikalle pienelle happihyppelylle, jonka jälkeen oli luvassa viimeiset valmistautumiset peliin. Tukat kuntoon, teipit paikoillleen, nitkuttelut ja sitten lämmittely kunnolla käyntiin.
Ensimmäisessä erässä sekä me että vastustaja teimme molemmat paljon omia virheitä. Mutta erä kuitenki meille 25-18.
Toinen erä lähti meidän puolelta takkuillen liikkeelle ja päästimme vastustajan heti erän alussa pienelle karkumatkalle. Paransimme sekä torjuntapeliä että puolustusta ja näin pääsimme pikku hiljaa vauhtiin. Tilanteessa 17-21 oli Hannan vuoro astella syöttöruutuun. Hannan pahat syötöt saivat vastustajan vastaanoton sekaisin ja erä meille 25-22.
Pitkän tauon jälkeen tuomarin pilli soi ja oli aika kolmannen ja toivottavasti myös viimeisen erän aika. Meillä peli kulki ja erä tulikin meille selvin numeroin 25-9.
Meiltä pelin parhaana palkittiin Kerä, joka oli tehokkaana etukentällä napsien torjuntoja sekä päättäen hyökkäyksiä hyvällä teholla.
#11 Pirre
Osva-Varala 0-3 (18-25, 11-25, 9-25)
Kotipelipäivä.Tuttuun tapaan reippailut pihalla ja sitten lämmittelemään.Ensimmäisen erän alku lähti ihan hyvin käyntiin ja olimme taistelussa mukana mutta ote alkoi pikkuhiljaa herpaantua ja suoritustaso laskea.Tämä jatkuikin pelin loppuunasti,vastaanotto alkoi takkuilla ja hyökkäyksiin olisi tarvittu lisää tehoja.
Peli oli todella ailahtelevaa.Vastaanotto tökki pahasti ja sitä kautta myös koko peli.Teimme aivan liikaa omia virheitä.
Myös puolustuspeli tökki tavallista enemmän ja torjunnat jäivät vähäisiksi mutta tämä taisi olla vain varalan hyökkääjien hyvyyttä.
Kahden ensimmäisen hävityn erän jälkeen yritimme vielä tsempata mutta homma ei lähtenyt kulkemaan ja pään pettäminen näkyi, sillä helpotkin pallot tuntuivat tippuvan kenttään.
Emme saaneet peliä kasattua ja näin peli varalalle 3-0.
Parhaana palkittiin Laku,joka teki hyvän sisääntulon tullessaan kentälle kesken pelin.Tästä ei ole muuta suuntaa kuin ylöspäin, joten päät pystyyn ja kohti uusia haasteita.Seuraava pelimme onkin sitten joulukuun 4.pv ja
vastassa prihat.Tulkaahan kannustamaan osvattaret uuteen nousuun!
#9 Kerä
Varala-OsVa 3-1 (25-20, 25-20, 23-25, 25-14)
’Kohteliaisuus ennekaikkea’
Sunnuntaiaamuna herättiin reippaasti, pistettiin vaatteet päälle ja mentiin happihyppelyn kautta aamupalalle. Mussutettiin ruokaa tarpeeksi (ja valmentajilta salaa pulliaki) ja kympiltä alko tunnin kestävät aamureenit! Reenien jälkeen syömään ja takasi hotellille pakkaamaan. Kello 14 suunnattiin Hertzin busseilla kohti Varalaa. Pukukopin kautta mentiin kentälle lämmittelemään ja sitten esittelyjen jälkeen kentälle.
Ensimmäisessä erässä vastustajan torjunta oli äärettömän kova ja vaikka löysimme muutamia porsaanreikiä niin silti erä vastustajalle 25-20. Toisessa erässä vastustaja pääsi kovalla syötöllä niskan päälle ja erä päättyi samoihin lukemiin Varalalle. Kolmannessa erässä päästiin puolestaan horjuuttamaan vastustajan vastaanottoa hyvillä syötöillä ja pystyttiin hyökkäämään järkevästi. Huuto oli kolmannessa erässä kovempaa kuin missään muussa vaiheessa peliä ja erä päättyi meidän hyväksi 25-23. Neljäs erä oli täysin vastustajan hallintaa. Vastustaja osasi suunnata pahan syötön oikeaan paikkaan ja torjunta oli vahvaa. Ei päästy oikein erään mukaan ja neljäs erä päättyi Varalan hyväksi 25-14 ja niin koko peli päättyi Varalalle 3-1. Parhaana pelaajana meiltä palkittiin ansaitusti meiän oma vääräkätinen Jenny!
#8 Esko
Vilppula-OsVa 3-1 (21-25, 25-21, 25-15)
Aamuvarhaisella hyppäsimme busseihin ja määränpäänä Vilppula. Edellisestä viikonlopusta oli jäänyt kovasti voitonnälkää päivän peliin, kun samaa vastusta vastaan saimme heti uuden mahdollisuuden. Viikon harjoitukset olivat sujuneet hyvin ja syysväsymyskin jo helpottamaan päin. Matka sujui mukavasti Hertzin pikkubusseissa takapenkin nuorisoketjun kuorsatessa ja keskirivin sennujen vanhoja muistellessa. Pelipaikalle päästiin hyvissä fiiliksissä ja salikin löytyi monien mäkien ja mutkien takaa.
Heti salille päästyämme edelliskaudesta tuttu kärpäsparvi Kalevin sukulaisia toi hyvän fiiliksen pelin alkuun. Pillin vihellys kuitenkin sai ilmeisesti jotain kummallista meissä aikaan ja peli jäi meiltä kokonaisuutena vaisuksi. Vastustaja pääsi edelleen liian hyvin pyörittämään keskipeliä, jota emme pystyneet rikkomaan ja toisaalta oma hyökkäyspelimme oli tehotonta. Kolme ensimmäistä erää sujui tasaisissa merkeissä mutta lopulta vastustaja vei pelin 3-1. Eikä siitä sen enempää… Essi pelasi hyvää peliä ja pilkahdus Esterin uudesta taisteluasenteesta lupaakin meille hyvää tulevia koitoksia ajatellen 😀
muttamutta kautta on vielä pitkästi jäljellä ja meidän porukassa varmasti aineksia paljon parempaan, joten hirmu asenteella lisää treeniä ja sitten nautiskelemaan seuraavista peleistä ja voitoista J
#7 Tiina
OsVa-Vilppula 1-3 (19-25, 25-19, 16-25, 21-25)
Lauantaina pelattiin kotipeli Vilppulan Tähteä vastaan. Ekan kerran tällä kaudella koko joukkue oli kasassa, kun Kerä-Minnakin on saanut koipensa suht kuntoon. Peliin lähdettiin seitsikolla; Laku passaamaan, Jenny hakkuriksi, Piia-Riikka ja Mari keskareiksi ja Tiina ja Hanna hoitamaan yp.n tontteja ja Essi liberoksi. Eka erä alkoi lupaavasti kun Piia syötti meidät 6-2 johtoasemaan ensimmäisellä syöttövuorollaan. (Piia pystyi muutenkin läpi pelin huojuttamaan vastustajan vastaanottopeliä tarkoilla syötöillään.) Tähti kuitenkin kuroi kaulan kiinni ja meni loppuerästä ohi ensimmäisen erän voittoon.
Toinen erä alkoi tasaisemmin ja eteni tasaisesti puoleenväliin kunnes otimme tiukan kirin ja erävoiton numeroin 25-19. Kolmanteen erään Tähti sai kovennettua syöttöään ja vei sen selkeästi 25-16.
Neljännessä erässä Tähti vei peliä ja johti erää 20 pisteen paikkeilla usealla pisteellä, mutta kaula saatiin vielä kirittyä kiinni tilanteeseen 21-21. Kiri tyrehtyi kun Tähti sai syöttövuoron ja vei erän lopulta 21-25. Parhaana meiltä palkittiin kapteeni Tiina ja vastustajan paras oli yleispelaaja (nro9).
Peli oli meiltä kaikenkaikkiaan pehmeä ja virheiden sävyttämä. Tästä otetaan uusi suunta ylöpäin, eli tämän viikon reeneihin kaivetaan kaikki uutta puhtia ja ensi viikonlopun peleistä lähdetään hakemaan vierasvoittoja. Ensi viikonloppuna Osva kamppailee lauantaina uudestaan Tähteä vastaan vieraissa ja sunnuntaina vastustaja on Varala.
#6 kinnu
OsVa-Nurmo 3-1 (25-22, 25-19, 23-25, 25-18)
Pelipäivä juhlapäivä vai miten se meni? Sunnuntaina oli taas vuorossa ottelu kotikentällä Nurmon Jymyä vastaan. Päivä aloiteltiin ruutinihommilla, lenkki pihalla, pelaajat kisakuntoon, pieni alkupalaveri ja lämmittelemään. Viime viikon Siilinjärvi-peli oli melko tasainen suoritus koko joukkueelta joten siitä oli hyvä lähteä kalastamaan lisää pisteitä.
Pelin tärkein teema oli pitää oma peli kasassa rauhallisen vastaanoton kautta josta passarit pääsivät sitten pyörittämään hyvin peliä ja hyökkääjät paukuttamaan palloa kenttään. Hieman lisää jännitystä saimme vain siitä, että kaikki kolme keskariamme olivat poissa joten kartutimme keskarikaartiamme ottamalla oman yleispelaajamme Jennikan ja osvan 2-sarjaporukasta Sihvosen Suvin hoitamaan keskipelaajan tonttia. Passareina häärivät Janika ja Laku. Hakkurin paikkaa hoiti Jenny, liberohommat hoiti Essi sekä yleispelaajina olivat Tiina ja allekirjoittanut.
Ensimmäinen erä oli melko tasaista väääntöä, parin pisteen johdolla mentiin koko ajan ja erä meille 25-22. Toinen erä alkoi heti notkahduksella ja annoimme Nurmolle muutaman pisteen etumatkan. Pystyimme kuitenkin sen verran omaa peliämme kokoamaan että saimme karkulaiset kiinni ja puristimme erävoittoon pistein 25-19. Erätauolle lähdettiin ja muutamia asioita hiottiin vielä kopissa ennen kolmatta erää. Kaikki pidimme mielessä että mitään ei vielä ole voitettu ja pitää tosissaan lähteä taistelemaan kolmannesta erästä. Kolmas erä alkoi kuitenkin liian vaisusti ja annoimme jälleen Nurmolle muutaman pisteen etumatkan. Omaa peliämme yritimme koota koko erän ajan mutta se päätyi Nurmolle 25-23. Erähäviöstä sisuuntuneena aloitimme neljännen erän joka oli meidän hallussa alusta loppuun. Erä Osvalle 25-18 ja pisteet kotiin. Koko pelin meillä oli painava syöttö jolla saimme hyvin rikottua Nurmon peliä.
Nurmon parhaana palkittiin keskipelaaja Henna Lassila ja meiltä Jenny joka näytti pelissä huimia hyökkäyksiä ja paukutti hyvät tehot.
#5 Hanna
Saletti-OsVa 0-3 (21-25, 21-25, 23-25)
Matkamme suuntasi sunnuntaina Siilinjärvelle toiseen sarjapeliin Hertzin pikkubusseilla. Paikalle olikin yllätykseksi löytänyt runsaslukuinen Osvan kannustajajoukko, kiitos heille.
Wovo-tappiosta sisuuntuneena viime viikko treenattiin kovasti kuusikkoa ja haettiin syöttöihin ideaa sekä kovuutta ja vastaanottoon varmuutta. Peliin lähdettiin kuusikolla Mari ja Piia-Riikka keskipelaajiksi, Jenny hakkaan palloa, Tiina ja Hanna yp:ksi, Essi liberoksi ja allekirjoittanut passaamaan. Oma peli saatiin kohtalaiseen kuntoon heti ensimmäisestä erästä lähtien. Omalla vahvalla syötöllä saatiin vastustajan vastaanottoa rikki ja heidän hyökkäys jäi liiaksi Heidi Lehtosen harteille. Hyvin hän kyllä löikin kunnon lyöntejä, kiva niitä oli puolustella. Ensimmäinen ja toinen erä päätyivät meillä 25-21. Ensimmäisessä erässä hyökkäyspuolella räväköitä hyökkäyksiä esitti Hanna. Kun taas toisessa erässä hyvillä tehoilla hyökkäsi Tornion lahja Jenny.
Kolmanteen erään lähdettiin asenteella, että mitään ei ole voitettu vielä, eikä hyvä olo saa hiipiä vielä puseroon. Hyvin saatiinkin pidetty pää kasassa erä alussa ja taidettiin johtaa jo aika reilusti kunnes meinasi asenne vielä herpaantua, mutta hienosti puristettiin erä kotio. Kolmas erä päättyi lukemiin 25-23. Erässä omia vahvuuksia esitti onnistuneesti kuutos- ja nelospaikalta Tiina. Vastaanotto ja puolustus toimivat kaikki kolme erää hyvin, ja niinpä keskarimme Piia ja Mari pääsivät loistamaan erinomaisella pelillä kaikki kolme erää.
Ottelun parhaina pelaajina palkittiin meiltä Hanna, joka kesti hyvin vastustajan pommittaessa lähes 80%  syötöistä hänelle (kannattaa kokeilla kyynärpään teippausta, jos haluaa vastaanottaa J). Vastustajista palkittiin keskipelaaja Tiina Rauma. Kaikin puolin jäi ihan hyvä fiilis 3-0 voitosta, vaikka ainahan sitä on parannettavaa. Tulomatka sujui rennosti parhaan pelaajan touhupussin ääressä ja junnujen romantiikkahömpötyksiä kuunnellenJ
Seuraavat pari viikkoa treenataan, A-tytöt pelaavat ensi viikonloppuna Roissa, vanhukset elpyy ja sitten kohtaammekin Nurmon Jymyn kotisalissa 31.10.2010 klo 15 alkaen.
# Janika
OsVa – WoVo 1-3 (25-17, 14-25, 15-25, 19-25)